Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (5.49 secunde)
Craiova a primit subventia de 19,2 milioane de lei de la guvern, bani cu care Termoficarea isi va achita din datoria catre Complexul Energetic. ... Mult asteptatul ajutor financiar de la guvern, menit sa acopere din cheltuielile cu energia termica livrata Craiovei, a fost aprobat.
Suspendarea sedintei bursiere s-a produs in contextul in care SIF-urile s-au prabusit cu peste 13% la jumatatea zilei, fiind urmate indeaproape de actiunile companiilor din domeniul energetic.
Liderii PD-L nu par foarte suparati de pierderea alegerilor in Colegiul 1 din Capitala. ... "A fost un scor bun, din punctul meu de vedere se putea si mai bine. ... "Au fost atacati energetic. ... Inseamna cand pierzi ca esti atacat energetic", a spus Prigoana.
Mai multe firme din Germania cu profil minier sunt interesate de privatizarea Companiei Nationale a Huilei Petrosani, procedurile fiind insa deocamdata doar la stadiul intocmirii studiului de fezabilitate. Directorul general al CNH, Daniel Surulescu, spune ca investitiile sunt benefice din momentul in care compania va deveni functionala fara subventii.
Nici soarta angajatilor din cadrul Ministerului Economiei nu este una de invidiat, daca tinem cont de faptul ca 18 companii din Ministerul Economiei vor intra in program de restructurare intre 2009 si 2012, urmand sa se stabileasca in perioada urmatoare numarul de salariati ce va fi disponibilizat.
Sotia liderului PSD refuza sa mai vorbeasca despre atacul energetic asupra sotului sau, considerand ca "este o capcana".
Cele cinci institutii interesate de privatizarea Complexului Energetic Craiova (CE), Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, va trebui sa astepte toamna pana cand guvernul va finaliza strategia de restructurare a sectorului energetic.
vor avea loc licitatiile pentru vanzarea de catre Complexul energetic Rovinari a unei cantitati de energie electrica de 116.800 MWh.
In primul semestru al anului 2010, Complexul Energetic (CE) Rovinari a virat primariei impozite si taxe in suma totala de 4.950.029 de lei. Suma reprezinta mai mult de jumatate din banii achitati anul trecut.
Resursele de energie si consumul final energetic au inregistrat o usoara scadere anul trecut, fata de 2006, cu 0,7% respectiv cu 1,1%, pe fondul diminuarii, cu 1,2%, a importurilor de purtatori de energie, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari. Unul din trei calafeteni fie a lucrat la Biosinteze, fie a avut rude care au fost angajate acolo. ... Croncanitul lor se sparge cu ecou de zidurile darapanate.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Intelectual subtire si datator de seama, dna Mungiu afirma ca exista doua Romanii, una care traieste izolata, rurala sau la marginea oraselor, preocupata exclusiv de existenta cotidiana, cu un nivel de aspiratie redus si cealalta conectata la lumea exterioara, europenizata, informata, implicata, considerandu-se egala in calitati, dar nu si in sanse, a echivalentilor euroatlantici.
In Romania, salariile depind de post, si nu de realizari.Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie Legea salarizarii unice si pana la sfarsitul anului, Legea privind sistemul public de pensii. ... Cele noua criterii de definitivare a functiilor in sistemul bugetar sunt:
Multe dintre elementele propuse la nivel european sunt deja incluse in cadrul legislativ national sau se afla in procesul de legiferare, cum ar fi reglementari privind ucenicia la locul de munca sau efectuarea stagiilor de catre absolventii de invatamant superior.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Impingerea spre urne a "Uninominalul pur" de catre noua Putere produce ceva nemultumiri in zona politica cat si din partea cartitorilor de serviciu - mult prea oficialele ONG-uri, asa zise reprezentante ale societatii civile.
Respingerea in Senatul Romaniei a motiunii simple pe tema sanatatii depusa de PNL a fost o ocazie de a ma gandi mai aplecat la ceea ce inseamna politica din ultimii ani in domeniul sanatatii si ce inseamna pentru mine, ca muresean, medicina si sistemul medical.
Adica fix temele din tapuriturile fraierilor care acum un an si jumatate dardaiau prin piete privind spre trotineta USL si imaginandu-si ca e ditamai pachebotul. ... E o incantare, spuneam, sa vezi ca se bifeaza oleaca de consecventa in actul de guvernare.
google-analytics.com