Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (4.22 secunde)
Pusa sub semnul razboiului inca din prima ei zi de Traian Basescu, saptamana politica in curs pare sa se incheie pasnic. ... Sanatatea, Autoritatea Vamala si sistemul energetic. ... Da, criza din sanatate se adanceste - a afirmat Cinteza.
Pentru a se evita astfel de consecinte, se poate opta pentru sistemul majoritar preferential sau alternativ, cu un singur tur, in care alegatorul indicand un candidat, in acelasi timp, isi exprima preferinta si pentru un al doilea, al treilea etc., pana la epuizarea listei.
Comunicarea dintre institutiile statului, asumarea obligatiilor prevazute de acorduri internationale, eludarea regulilor sunt principalele motive pentru care Romania va pierde milioane de euro si economia romaneasca va merge din blocaj, in blocaj.
Lansat oficial in Romania la mijlocul anului trecut, la Bucuresti, iar in Craiova la evenimentul "Zilele Ford Oltenia", din noiembrie, Focus ST este disponibil la showroom-ul local Ford in varianta Electric Orange. ... Cuplul se mentine la aceasta valoare pana la 4.000 de rotatii pe minut.
Si cu siguranta nimeni n-ar fi crezut ca acesta va ajunge, peste alti ani, unul dintre cei mai apreciati cercetatori din Olanda si ca lucrarile si articolele sale vor fi publicate in reviste celebre in intreaga lume.
Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi si mediu Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi, mediu carora le este deschisa calea de noua lege a parteneriatului public-privat, a declarat marti premierul Emil Boc, la inaugurarea complexului comercial China Town de la Afumati.
Privatizarea societatilor energetice, una dintre marile erori ale Guvernului Boc Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, a criticat, vineri, intentia actualei puteri de privatizare a sectorului energetic din Romania.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu: Daca Romania ajunge sa parcurga o criza alimentara ar fi culmea nenorocirii. ... Se indreapta lumea spre o criza alimentara?
Decizia vine dupa ce a fost deschisa singura oferta imbunatatita care a venit din partea National Bank of Greece. Oferta facuta de banca elena este de circa 560 de milioane de euro pentru 69,9 la suta din actiunile CEC.
Intensificarea schimburilor comerciale dintre Romania si China s-a realizat mai mult pe fondul cresterii importurilor de produse chinezesti.
"Ba, da’ bine le mai zice !" Probabil, ati vazut macar o data cum scamatorul ii usureaza pe fraieri de bani, numai din iuteala manevrelor, la escrocheria cu numele:
Cu toate acestea, conducerea Dispeceratului Energetic National spune ca productia de energie nu este afectata. Mai mult, nu se va pune problema, spun autoritatile, inchiderii centralei de la Portile de Fier. ... Sistemul energetic din Romania functioneaza normal, spun reprezentantii Dispeceratului Energetic National.
Oystein Hovdkinn, Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucuresti, evalueaza pozitiv relatiile economice dintre Norvegia si Romania. In prezent, sunt peste cincizeci de companii norvegiene care desfasoara activitati in Romania.
Banca Nationala a Romaniei reduce cu 10% nivelul comisioanelor percepute institutiilor de credit pentru platile de mare valoare sau urgente in sistemul cu decontare pe baza bruta in timp real (ReGIS), se arata intr-un comunicat al BNR.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat joi ca nu exista pericolul ca platile externe ale Romaniei sa fie oprite, asa cum a lasat de inteles directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn.
Mircea Geoana a participat la conferinta organizata de ASPEN Romania pe tema energiei si a resurselor regenerabile. Mircea Geoana a participat la dezbatere atat in calitate de presedinte al Senatului cat si in calitate de presedinte al Institutului ASPEN Romania.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
Practic, mai au de asteptat, pentru ca firmele din domeniu sunt înca în procedura de autorizare.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Conducerea Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca pe primele doua luni si jumatate din acest an institutia inregistreaza un deficit in ceea ce priveste realizarea veniturilor. Cuantumul deficitului se ridica la aproximativ 30.000 de lei.
google-analytics.com