Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (6.98 secunde)
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Conducerea Complexului Energetic (CE) Craiova spune ca pretul carbunelui cumparat în prezent de la SNLO este cu 30% mai mare fata de costul de productie. Pentru scaderea costurilor, complexul cere guvernului în custodie cariera Motru, cea care îi furnizeaza în prezent 62% din necesarul de carbune.
Cele trei complexuri energetice din Oltenia - Turceni, Rovinari si Craiova - taie din achizitii, ca masura anticriza, dupa ce in primul semestru au raportat scaderi ale productiei de energie electrica cu pana la 24%, din cauza crizei economice, au declarat reprezentantii companiilor, citati de NewsIn.
Certificatul energetic pentru cladiri, necesar pentru toti cei care vor sa vinda, sa cumpere sau sa-si construiasca o cladire, va fi obligatoriu pentru persoanele fizice incepind din 2010, a anuntat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Proiectele de investitii in sectorul energetic local, incluzand electricitatea, petrolul, gazele naturale si mineritul, totalizeaza 7,6 miliarde de euro, potrivit datelor Ministerului Economiei, institutie care detine pachetele majoritare de actiuni la mai multe companii de profil.
Complexul Energetic (CE) Turceni a prelungit, pana la sfarsitul acestui an, contractele bilaterale de furnizare a energiei electrice cu societatile ENERGY HOLDING, BENY ALEX, EURO-PEC si GEVCO. ... Aceste contracte se vor incheia la 31 decembrie 2007.
Complexul Energetic Rovinari a avut, în primul semestru din acest an, un profit net de 43,9 milioane de lei, mai mic cu circa 40% fata de semestrul I din 2007, din cauza ca nu a functionat cu toata capacitatea, potrivit datelor furnizate de companie. Veniturile totale ale Complexului Energetic (CE) Rovinari s-au ridicat în primele sase luni ale acestui an la 626,3 milioane de lei, în crestere fata de veniturile totale din primul semestru al anului trecut, de 576,4 milioane de lei.
Conducerea Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) este dispusa sa poarte negocieri cu toate partidele politice care au sanse sa se afle la guvernare, în vederea acordarii sprijinului la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Conducerea Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) este dispusa sa poarte negocieri cu toate partidele politice care au sanse sa se afle la guvernare, în vederea acordarii sprijinului la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Certificatul energetic pentru locuinte va fi impus atat la renovari majore, cat si in anuntul de vanzare sau inchiriere Constructorii de cladiri noi vor fi obligati, de anul viitor, pentru a obtine autorizatia de construire, sa realizeze si un studiu privind sistemele alternative de incalzire, iar certificatul energetic va fi impus atat la renovari majore, cat si in anuntul de vanzare sau inchiriere a unei locuinte.
Unitatea 1 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda s-a oprit ieri, la ora 2.47, prin declansarea automata a sistemului de oprire rapida, din cauza nivelului scazut al apei intr-unul dintre cei patru generatori de aburi.
Cel mult 15% din actiunile Complexului Energetic Craiova ar putea fi listate la Bursa de Valori Bucuresti, fata de propunerea initiala a reprezentantilor Complexului, de 20%.
EFECTELE SUPARARII Supararea este una din cele mai raspandite incalcari ale legilor universului care poate determina mari neplaceri in viata, atat a celui pe care te superi, cat si in propria ta viata. Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu:
In plin conflict privind afacerile cu energie, companiile Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare) si-au exprimat interesul de a participa la privatizarea complexului energetic Craiova, a declarat ieri Constantin Balasoiu, directorul general al firmei, citat de Mediafax.
O echipa de anchetatori americani este asteptata la sfarsitul acestei saptamani la Complexul Energetic Rovinari din judetul Gorj, dupa scandalul legat de mita oferita de Richard Morlock, director al unei firme americane.
Persoanele care vor sa-si vanda apartamentul trebuie sa prezinte la notariat certificatul de performanta energetica a cladirii, in scopul incheierii contractului de vanzare-cumparare, iar in cazul inchirierii trebuie sa prezinte certificatul la administratia fiscala pe raza careia se afla cladirea.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Romania are inca multe probleme de rezolvat in domeniul energetic, dar acest sector este o provocare continua pentru toate tarile din Uniunea Europeana, a precizat ieri seful delegatiei CE in Romania, Jonathan Scheele.
google-analytics.com