Cautare

64199 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (7.33 secunde)
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina:
Cum ar fi insa daca am incerca sa temperam sau macar sa alternam sarmalele cu retete delicioase dar sanatoase, concepute cu produse de cea mai buna calitate?
Ion Iliescu la B1 - trebuie sa rediscutam acordul cu FMI "Cred ca s-a facut greseala prin spargerea sistemului energetic national in bucatele cu conducere separata s...t Noi avem un sistem pus la punct, de ce trebuie sa il faramitam? ... Mi se pare nerational.
Astfel, printre alte concepte promovate de-a lungul timpului, se regaseste si conceptul de securitate energetica, acesta prezentand o importanta deosebita din doua considerente. ... Europa detine pozitia a saptea in consumul de energie la nivel mondial, fiind dependenta de importuri, pentru mai mult din jumatate din necesarul sau energetic.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Afaceristul gorjean Gheorghe Sucitu a cumparat in noiembrie 2004 trei terenuri in zona ARTEGO Tirgu Jiu cu un miliard de lei si le-a vindut dupa cinci luni Complexului Energetic Rovinari cu 5,6 miliarde de lei • Loturile au fost cumparate de CE Rovinari pentru construirea de case pentru viitorii stramutati • Ion Pisc, directorul CE Rovinari, a declarat ca a dispus o ancheta pentru a se verifica modul in care au fost achizitionate terenurile • Comisia de ancheta de la CE Rovinari a constatat ca totul s-a derulat legal • Alta persoana a cumparat in august 2004 un teren cu 6.000.000 de lei si l-a vindut in martie 2005 tot Complexului Energetic Rovinari cu peste 300.000.000 de lei, adica de 50 de ori mai mult Complexul Energetic (CE) Rovinari a achizitionat in luna martie a acestui an mai multe loturi de teren in Tirgu Jiu care au fost platite cu sume de citeva ori mai mari decit cele cu care fusesera achizitionate initial de catre speculanti.
Daca Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) nu modifica pretul pe megawatt la Complexul Energetic Rovinari (CE), anul acesta, unitatea ar putea avea pierderi de 68 de milioane de lei.
Horatiu Ioani este un tanar neurochirurg care a renuntat la slujba si viata din strainatate. El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti.
In urma discutiilor purtate cu Andris Piebalgs, comisarul european pe energie, ministrul economiei, Adriean Videanu, a sustinut ca Romania va notifica, la sfarsitul lunii iulie, Comisia Europeana cu privire la intentia de restructurare a sectorului de productie a energiei.
In urma discutiilor purtate cu Andris Piebalgs, comisarul european pe energie, ministrul economiei, Adriean Videanu, a sustinut ca Romania va notifica, la sfarsitul lunii iulie, Comisia Europeana cu privire la intentia de restructurare a sectorului de productie a energiei.
Primarul municipiului Giurgiu crede in dezvoltarea Romaniei prin relansarea agriculturii si a domeniului energetic Vicepresedintele PNL si primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca Romania are sansa de relansare economica prin dezvoltarea a doua domenii de activitate, respectiv agricultura si domeniul energetic.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii.
Multi il ironizeaza pe Mircea Geoana, care crede ca din cauza atacurilor energetice pe care le-a resimtit a pierdut alegerile. ... In Romania, am achizitionat de la una dintre editiile din anii trecuti, ale targului Gaudeamus, cateva carti pe aceasta tema, foarte interesante.
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
Complexul Energetic Turceni are nevoie de peste 370 de milioane de euro pentru modernizarea grupurilor energetice 3 si 6 ale termocentralei.
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a cerut aseara detinatorilor de contracte in domeniul energetic sa le faca publice imediat.
In contextul apropiatei privatizari a sectorului termoenergetic din Oltenia, ar fi interesant sa facem o comparatie intre strategia adoptata de Guvernul Romaniei in privatizarea sectoarelor strategice si politica altor state in domeniu.
google-analytics.com