Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (3.15 secunde)
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai apreciate tenismane romance, cu rezultate extraordinare la Wimbledon se acorda doamnei Corina Morariu.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
Niculescu, Moni Stanila, Corina Anton si Mircea Pricajan, supravegheati cu atentie de invitatul special Pumn-de-Fier.
Mai mult, chiar si in "poza de familie" de pe frontispiciul sectiunii dedicate liderilor partidului, Adrian Nastase se afla la stanga lui Mircea Geoana, intr-un grup din care mai fac parte Rovana Plumb, Corina Cretu, Mihai Tanasescu si Miron Mitrea.
E o mare bucurie sa mergi cu Jean Constantin, Dan Spataru, Angela Similea, Corina Chiriac, intr-o anume etapa, dar si aceeasi bucurie in care Andrelele astea, care se tot cearta, Bambi, Sexxy.
Corina si sotul ei din Bucuresti sunt de multi ani colectionari de antichitati.
Numele celeilalte fiice, Corina apare si ea in acest dosar. De asemenea, Jurnalul National si Antena Group sunt urmarite penal.
(Germania) BZN (Olanda) si Zdob si Zdub (Republica Moldova) vor incanta focsanenii in noaptea de Revelion, impreuna cu Corina Chiriac, Keo si Dj Sava & Raluca.
Corina Lesan: Acum se vede cat de gresita a fost demisia lui Ponta: a creat certitudinea ca repetarea mitingurilor de anul trecut va duce la caderea guvernului asa, cat bati din palme si strigi in piata.
Consiliera democrata Corina Prica este asociat unic la AMZUCORA SRL din Craiova, unde detine parti sociale in valoare de doua milioane de lei, si asociat la SNC CAPITAN PRICA - Redea, Olt, unde are 1/3 din partile sociale.
Castigator de pe urma luptei pentru consilieri a iesit insa PRM, care dupa plecarea consilierilor Corina Prica, Gheorghe Daniliuc si a vicepresedintelui Victor Odolbasa, a ramas un partid fara reprezentativitate in CJ.
Actualii euroobservatori Corina Cretu si Daciana Sarbu sunt creditati cu sansele cele mai mari pentru a ocupa un loc eligibil pe lista respectiva.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
Organizarea si functionarea celor 170 de sectii de votare din afara tarii pentru alegerile europene din 13 mai vor costa, conform estimarilor, circa 205.000 de euro, bani care vor fi alocati ministerelor din fondul de rezerva al Guvernului, a anuntat ieri Corina Vintan.
Organizarea si functionarea celor 170 de sectii de votare din afara tarii pentru alegerile europene din 13 mai vor costa, conform estimarilor, circa 205.000 de euro, bani care vor fi alocati ministerelor din fondul de rezerva al Guvernului, a anuntat, ieri, Corina Vintan.
Purtatorul de cuvant al MAE, Corina Vintan, a precizat joi ca fostul ministru de Externe Razvan Ungureanu este angajat al MAE, cu rang de secretar unu, dar, fiindca postul sau de reprezentant al Romaniei la SECI a fost reactivat odata cu demisia sa de la minister, el intentioneaza sa-si numeasca un succesor pentru aceasta functie.
"Lupta dintre politicieni nu o mai intelege nimeni. Fiecare vine cu parerea lui si nu-i pasa de ce spun cei multi", crede Corina Stoianovici, vinzatoare.
"In disperarea de a gasi ceva despre familia Voiculescu, Daniel Morar a inclus-o si pe fiica Corina Voiculescu in aceasta adresa, desi aceasta nu are nicio legatura cu afacerile", a explicat liderul conserva-torilor.
Secretarul de stat american se afla la Oslo doar pentru o jumatate de zi si are întâlnire bilaterala doar cu tara gazda“, a declarat Corina Vintan, purtatoarea de cuvânt MAE.
google-analytics.com