Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (8.80 secunde)
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. ... Partidul nu s-a scindat si nici macar Corina Cretu nu si-a mai pus in practica amenintarea de a se retrage pe urmele marelui mentor.
Corina Bernic, scriitor, traducator ; ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; Florin Lazarescu, scriitor, Prof.
Initial, el si un alt vicepresedinte, senatorul Corina Cretu (foto), au aratat ca la sedinta de ieri a Biroului Permanent National al partidului s-a luat hotararea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva actualului Guvern, in principal pe pachetul legislativ, legat de legile proprietatii.
Corina Carlescu este prima pugilista romana care va lupta pentru un titlu mondial la profesionism, cel de campioana WBO la categoria super-musca, pe 6 iulie, la Buenos Aires, conform unui comunicat remis de Federatia Romana de Box.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Puteti vorbi si cu Corina si o sa aflati exact realitatea. ... Repet, intrebati-o pe Corina. Bine ca doamna ministru a gasit arhiva secreta a Studioului Sahia Film s-o scoata la lumina, sa o redea publiculu, dar in propria gradina totul e tabu, inchis, ferecat sau nu exista.
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
Dupa ce acum un an a fost "parasit" de sefa de cabinet Corina Cusa, acum este randul actualei directoare - Marinela Natalia Mrejeru sa-si ia adio de la sef.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa".
In urma alegerilor, Corina Martin (foto) a fost reconfirmata ca presedinte, din partea Patronatului ANAT, iar cele doua pozitii de vicepresedinte au fost readjudecate de catre Consiliul Judetean Constanta si Camera de Comert, Industrie si Navigatie Constanta.
"Unul dintre fenomenele ingrijoratoare in Europa, si nu de ieri, de azi, il reprezinta ascensiunea extremei dreapta", afirma Corina Cretu, realeasa in Parlamentul European.
Eurodeputatele PSD Corina Cretu (foto) si Daciana Sarbu protesteaza impotriva declaratiilor ostile formulate la adresa Romaniei de parlamentarul olandez Geert Wilders, lider al Partidului Libertatii, care a afirmat recent ca "Romania si Bulgaria ar trebui sa paraseasca UE".
Adriana Ticau, la transport si turism (TRAN), Ioan Mircea Pascu la afaceri externe (AFET), si Corina Cretu, la ajutorul pentru dezvoltare (DEVE), voturile care vor formaliza aceste pozitii urmand a avea loc luni 20 iulie.
Totodata, este verificata activitatea de control si avizare desfasurata de reprezentantul ministerului in teritoriu, Corina Gheorghe. Daca se va constata ca hotelurile in cauza nu indeplinesc conditiile cerute de numarul de stele "afisate" chiar de la intrare, ele vor fi invitate sa-si puna situatia in ordine.
Interviul realizat de Corina Dragotescu, cu Ion Iliescu, a fost publicat pe site-ul ImpactNews, azi, 9 septembrie 2009, sub titlul "Traian Basescu nu e om politic, necum om de stat".
Corina Dragotescu (foto) publica pe IMPACTNEWS articolul "Socru mic la PSD", pe care il puteti citi in continuare. ... Corina Dragotescu comite 3 erori:
Corina Cretu publica pe Amos News un articol intitulat "Tara nimanui", pe care il puteti citi in continuare.
Corina Dragotescu (foto) publica pe ImpactNews articolul "PSD in bataia Vantului", pe care il puteti citi in continuare. 'Scandal in PSD pe tema intalnirii lui Geoana cu Vantu.
Motivul pentru care PDL nu doreste inca sa dea un vot in aceasta privinta, spune liderul de grup al PDL, ar fi acela ca senatorii puterii nu au luat o decizie clara in privinta candidatilor societatii civile pe care sa ii sustina, caci niciunul dintre cei 5 candidati "nu are o semnificatie personala" pentru alesii PDL si UDMR, asa cum are Corina Dumitrescu, sotia deputatului PSD Cristian Dumitrescu, pentru pesedisti.
google-analytics.com