Cautare

361 de rezultate pentru "corina" (8.63 secunde)
Ex-purtatoarea de cuvant a presedintiei, Corina Cretu, (caci despre ea e vorba) s-a lipit si de un scaun de senator. ... Fidela Corina are, la randul ei, grija sa-si rasplateasca mentorul. ... Ei, draga Corina, te-ai cam intrecut cu gluma!
Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. ... In vremurile bune, in care castiga bine si avea o relatie stabila cu Norris Mageanu, Corina Danila si-a cumparat impreuna cu iubitul ei o vila intr-un cartier rezidential din Chiajna, scrie Cancan.ro.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD. Afirmatia Danei Grecu nu a fost sustinuta de celebrul astrolog si numerolog Mihai Voropchievici, care a citit in rune ca 2018 va fi un an greu pentru Corina Cretu.
Fostul secretar de stat american Colin Powell neaga ca a avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul roman Corina Cretu, dupa ce un hacker anonim a amenintat ca va publica emailuri considerate de Powell "de natura foarte personala", informeaza joi Fox News si site-ul The Smoking Gun.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. ... Corina Cretu este de parare ca tensiunea ultimelor zile de campanie nu justifica deloc recurgerea la cele mai primitive metode de intimidare, care nu ne fac deloc cinste, ca societate, dupa 20 de ani de libertate.
Asadar, la lansarea proiectului "Re-descopera" litoralul, adresat turistilor romani, au participat reprezentanti ai mass-media, Corina Martin (presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania - ANAT, Regiunea Sud-Est), muzeograful Mariana Balabanescu si, fireste, gazda Calin Ile, general manager Ibis. ... Corina Martin:
Ieri, senatorul Corina Cretu - cea care i-a fost purtator de cuvant lui Iliescu in ultimul sau mandat la Cotroceni, a declarat unui post de radio ca fostul presedinte este un “simbol al partidului, singurul care ii poate mentine unitatea“.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu, fost consilier prezidential in ultimul mandat de sef al statului al lui Ion Iliescu, apreciaza ca rezultatele Consiliului National al partidului reprezinta "o victorie a bunului simt".
Corina Cretu reprezinta cu brio noua generatie de politicieni romani cu avergura comunitara, de la care romanii spera sa vina schimbarile de fond din politica romaneasca. Corina Cretu (n.
Consilierul prezidential Alexandrina Corina Gatej a decis sa-si dea demisia, in contextul recentelor informatii vehiculate in mass-media cu privire la presupusele legaturi pe care aceasta le-ar fi avut cu fosta securitate.
Corina Cretu, nominalizata la aceasta functie, a scris pe o retea de socializare ca se simte onorata. Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. ... La horoscopul runelor, numerologul a spus ca va fi un an foarte greu pentru europarlamentarul Corina Cretu:
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Corina Popa (numele e schimbat) e un model de persoana sanatoasa.. ... Corina se prabuseste la ea in casa, cu dureri puternice in piept, in bratul stang si in maxilar. ... Corina Popa sufera de asa-numitul "sindrom al inimii zdrobite".
Corina Cretu a prezentat evolutiile sociale, politice si economice din Romania si a raspuns intrebarilor venite din partea unor membri ai diverselor institutii europene din Bruxelles, dar si din partea jurnalistilor straini, ca si din partea diferitelor organizatii neguvernamentale de pe langa Uniunea Europeana.
Numarul 6 pe lista PSD pentru Parlamentul European, Corina Cretu, a raspuns intrebarilor cititorilor unui site legate de importanta alegerilor de duminica 7 iunie 2009, pentru romani, de intentiile sale in calitate de reprezentant al Romaniei, dar si despre motivele pentru care ar trebui sa mergem la vot.
Reuniunea a fost prezidata de europarlamentarul PSD Corina Cretu si s-a dorit a fi un prilej de informare pe tema situatiei umanitare si a eforturilor de colaborare in Orientul Mijlociu, in care fostul premier britanic Tony Blair s-a implicat mult.
google-analytics.com