Cautare

4084 de rezultate pentru "corina gheorghe" (2.76 secunde)
Reuniunea a fost prezidata de europarlamentarul PSD Corina Cretu si s-a dorit a fi un prilej de informare pe tema situatiei umanitare si a eforturilor de colaborare in Orientul Mijlociu, in care fostul premier britanic Tony Blair s-a implicat mult.
Inpolitics informeaza ca eurodeputata Corina Cretu (foto) a cerut in plenul PE retragerea functiei de vicepresedinte lui Laszlo Tokes.
Corina Cretu:
Corina Cretu, aleasa vicepresedinte al Grupului Socialist din PE Eurodeputatul PSD, Corina Cretu, a fost aleasa vicepresedinte al Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European, urmand a fi responsabila acestui grup pentru politicile sociale si egalitatea de gen.
CORINA CRETU, PROPUNERE INDECENTĂ Stiti bine ca o apreciez pe Corina Cretu, ceea ce cred ca si voi. ... Surprinde, insa, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Cretu cu o initiativa jenanta pentru femeie. ... Corina Cretu ii cere lui Crin Antonescu sa bage cota la Constitutie.
O alta stenograma care nu a fost publicata in totalitate in presa a fost cea a discutiei dintre SOV si Corina Dragotescu (foto), discutie purtata in noaptea de 6 spre 7 decembrie, dupa dupa turul al doilea al Prezidentialelor. ... Corina, din curiozitate te intreb: ... Corina Dragotescu:
Corina Cretu: ... Blocarea negocierilor guvernului cu Fondul Monetar International arata slabiciunea Executivului, "care a cedat inca odata", a declarat sambata europarlamentarul PSD Corina Cretu.
Dupa o relatie de circa doi ani, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, in cursul zilei avand loc atat cununia civila, cat si cea religioasa.
Ioana Cioroianu, event manager Farmec si scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locatie amplasata in Shopping City Timisoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Corina Cretu vrea functie de conducere Senatorul Corina Cretu este de mai bine de zece ani in preajma lui Ion Iliescu. ... Corina Cretu a recunoscut ieri ca si-ar dori postul de vicepresedinte al PSD.
Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Corina Danila a fost vedeta postului AcasaTV in anii 2000 cand a jucat in multe telenovele. Dupa ce i-au expirat contractele, Corina si-a dorit sa ia o pauza de la viata publica si a ales sa se dedice familiei.
Eurodeputatul PSD Corina Cretu a fost aleasa, la finalul saptamanii trecute, in echipa de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, institutie care constituie un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a primit functia de vicepresedinte al Comisiei pentru dezvoltare a Parlamentului European (PE).
Europarlamentarul social-democrat Corina Cretu nu crede in scenariul scindarii PSD, dar nu exclude posibilitatea aparitiei unui partid care sa concureze aceasta formatiune, constituit insa "sub tutela presedintelui Traian Basescu". ... interventia in procesul electoral in favoarea PD-L si a lui Traian Basescu", mai sustine Corina Cretu.
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
google-analytics.com