Cautare

228 de rezultate pentru "cordos paturi huedin" (6.13 secunde)
Senatorul Alexandru Cordos a interpelat-o pe d-na Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Obiectul interpelarii: Informare privind calcularea pensiilor urmare a deciziei Curtii Constitutionale.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul:" 11 decembrie - Ziua internationala a muntelui", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Programe guvernamentale pentru IMM-uri si tineret", pe care o puteti citi in continuare.
Ioan Cordos, managerul Institutului "Marius Nasta", cancerul pulmonar, una dintre cele mai severe si mai frecvente forme de neoplasm, este legat direct de tabagism.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat doamnei Rovana PlumbMinistrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, o INTERPELARE. Obiectul interpelarii: Programe de sprijin pentru copii institutionalizati .
Senatorul Alexandru CORDOS a interpelat-o pe doamna Rovana Plumb Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice pe tema programelor sociale pentru incurajarea natalitatii .
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-nei Rovana Plumb Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, pe tema incluziunii pe piata fortei de munca a persoanelor cu dizabilitati:
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Efectele reducerii TVA la 9%: scaderea preturilor, relansarea consumului si o colectare mai buna la bugetul de stat.
„Sunt si alte paturi care sunt scutite si acolo ar trebui sa vedem ce se intampla, fiindca sunt foarte multi care nu platesc asigurari de sanatate“, a mai spus Markó Béla.
el la Spitalul din Dolhasca, unde avea repartizate 30 de paturi, iar sotia sa Doina, la circa. Era, dupa cum isi aminteste, foarte constiincios, desi in momentul cand a inceput sa profeseze se saturase de medicina.
Barbatii se refugiasera pe terenul de sport, femeile cu picioarele umflate de varice stateau pe paturi la soare, cu sacosele pline de mancare alaturi.
Pentru a imbraca salteaua foloseste un asternut sau paturi cu tesut celular mai degraba decat o pilota. Daca bebelusului tau ii este prea cald, indeparteaza patura;
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Amzei puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - intre 280 - 300 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
fiinte nepamantene (desi semanau cu oamenii), intinse pe targi si acoperite partial de paturi militare. In acest scop, diapozitivele au fost transmise si unui ziar din Chicago, ca si expertilor firmei Eastman Kodak.
Medicii pediatri, absolventi ai facultatii de pediatrie, admisi la concursul de rezidentiat, care au facut stagiul de 3 ani si in urma examenului de specialitate au primit titlul de specialist medicina generala-pediatrie si au o experienta de peste 5 ani in serviciile de urgente pediatrice si/sau in unitatile cu paturi, ar trebui sa primeasca echivalarea ca medic specialist pediatru fara a mai fi necesara efectuarea integrala a rezidentiatului, dupa modelul propus pentru medicii din afara spatiului Comunitar.
Pastrati in autoturism paturi, o lanterna, apa si alimente. Daca viscolul va blocheaza in vehicul in afara localitatii: stationati cat mai pe dreapta drumului si porniti luminile de avarie;
Ne vor lasa insa saltele si paturi pe care le vom repartiza corturilor albe din Rastul Nou", a explicat Silisteanu.
Infasurati in paturi, mai multi dintre ei au izbucnit in lacrimi. Personalul paramedical Peter Beees si Jeeva Govender au acordat asistenta medicala de urgenta si, dupa aterizarea pe aerorportul Margate, echipajul navei a fost dus la spitalul South Coast.
google-analytics.com