Cautare

228 de rezultate pentru "cordos paturi huedin" (3.31 secunde)
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica cu titlul 'Asocierea fermierilor romani, fundamentul dezvoltarii agriculturii moderne', pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Liviu Nicolae Dragnea pe tema situatiei terenurilor din zonele industriale dezafectate.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Relansarea economica 2013 ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Predictibilitate si stabilitate legislativa", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013 o declaratie politica cu titlul: "Reducerea contributiilor sociale in sprijinul mediului de afaceri romanesc", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reindustrializarea Romaniei in context european", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Continuam sa sustinem agricultura", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Sustinem dezvoltarea brandurilor autohtone", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata ,, Cresterea macroeconomica a Romaniei", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru CORDOS l-a interpelat pe dl Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pe tema atestarii la nivel comunitar a produselor traditionale romanesti .
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata " Masurile Guvernului Ponta - sprijin pentru populatie si mediul de afaceri ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, pe tema sustinerii initiativelor micilor producatori. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata:Tintele bugetului 2015 - dezvoltarea economica si realizarea obiectivelor sociale. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, l-a interpelat pe Ministrul Culturii Constantin Barbu. Obiectul interpelarii: Protejarea monumentelor istorice nationale La nivel national multe monumente istorice se afla intr-un stadiu avansat de degradare, sunt neintretinute sau distruse datorita inactiunii proprietarului sau administratorului.
Reconstruirea acesteia a avut loc la finalul secolului al XX-lea, inceputul secolului al XXI-lea, dupa planurile arhitectului Dorel Cordos. Cand unui arbore i se termina veacul, omul prelungeste istoria naturala a acestuia.
Senatorul Alexandru CORDOS i-a interpelat pe Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, d-na Rovana Plumb, si pe Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, dl Daniel Constantin.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, i-a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Interne Radu Stroe. Obiectul intrebarii: Combaterea infractionalitatii in localitatile mici Din punct de vedere al infractionalitatii, situatia se prezinta foarte grav pentru comuna Floresti din judetul Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Obiectul interpelarii: Calitatea serviciilor medicale romanesti. Odata cu intrarea in vigoare a Directivei UE nr.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o interpelare doamnei Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, si domnului Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale.
google-analytics.com