Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (2.99 secunde)
Majorarea cu 40% a pretului de facturare a gigacaloriei, anuntata recent de conducerea furnizorului local de agent termic primar, continua sa fie subiect de discutii.
"Am fost convocat luni in biroul domnului primar, unde erau prezenti toti membrii comisiei care trebuia sa avizeze solicitarea Sindicatului Solidaritatea de a organiza pe 12 iunie, incepand cu ora 15, un miting in fata Casei de Cultura a Sindicatelor si ulterior un mars de protest.
Am inteles din partea executivului, in speta doamna primar, ca nu exista aceasta intentie de a se da curs favorului pe care ni l-a facut FRF.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
Incepand de marti 2 aprilie scolile din Romania au inceput prima etapa de inscriere la ciclul primar. ... 01 - 12 aprilie 2013 -organizarea intalnirilor pentru informarea si consilierea parintilor copiilor din gradinita care vor fi cuprinsi, in anul scolar 2013 - 2014, in invatamantul primar.
/, sate care de ani de zile au trait intr-o izolare cumplita si in care nu se putea circula decit cu caruta." Bai Dom Primar Costel Moraru! ... Pare-mi-se ca "Costelus" a ramas tot primar al PNL!
- M-a onorat propunerea venita din partea colegilor mei de partid, de a candida pentru functia de primar al municipiului Calarasi .
Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor in Stiinte Medicale; ... Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor in Stiinte Medicale, au fost utile pentru viitoarele mame. ... Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si au primit sfaturi pentru zilele toride de vara de la doamna Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.
Am intrat si in sala mare a primariei de la etaj, acolo unde un oarecare primar al orasului mi-a pus intrebarea aceea la care raspunsul asteptat este DA mereu.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
Asa cum bacauanii au dat o lectie in campanie, alegand ce numai in cosmaruri i se aratase PSD-ului, si anume pe oricine altcineva decat Sechelariu, acum, noul primar a inceput sa demoleze (nu la propriu inca) intentiile unora - intentii agreate si incurajate de fostul primar - de a construi in nestire.
Pe la inceputul anului trecut, cind incepuse deja batalia pentru un loc pe listele de candidati, unul dintre presedintii organizatiilor judetene de partid mi-a povestit cum a scapat el de sumedenia de membri care doreau sa candideze pentru primar.
Spun asta pentru ca la finele saptaminii trecute PD a lansat programul “Un primar - un proiect”. ... Toti edilii democrati vor sari cu proiecte tari, iar cetatenii binecuvintati cu un primar de la PD vor trai foarte bine.
Sa ai un primar care se da cinstit si gospodar sau unul care nu recunoaste ca este hot si puturos?
Constanta a decis la inceputul campaniei electorale sa sustina pentru functia de primar al comunei Corbu pe actualul primar interimar Marian Galbinasu.
Reamintim ca in toamna anului 2001, in calitate atunci de procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Oradea, Ioan Moldovan l-a facut curat si nevinovat pe fostul primar de Satu Mare, Horea Anderco, pentru acuzatii pentru care acesta a fost ulterior arestat (in primavara anului 2003) de structura centrala a PNA.
Biroul Permanent National al PD a validat ieri propunerea organizatiei din Bucuresti a partidului ca Adriean Videanu sa fie desemnat candidat din partea sa la alegerile ce vor avea loc in primavara pentru functia de primar general al Capitalei, loc ramas vacat dupa ce Traian Basescu a devenit presedintele Romaniei.
Potrivit Legii 67/2004 privind alegerea administratiei publice locale, alegatorii isi pot exprima dreptul de vot numai la sectia de votare la care este arondata strada sau localitatea si unde sunt inscrisi in copia de pe listele electorale permanente, in copia de pe listele electorale complementare sau in lista suplimentara intocmita de primar.
Cristian Popescu - Piedone a demisionat ieri din PSD si a anuntat ca va candida independent pentru postul de primar general, fiind cotat cu sanse“ in anumite sondaje“, dupa propriile declaratii. ... “Vreau sa fiu un viitor primar general lipsit de obligatii politice.
Potrivit lui Popescu, la intrebarea referitoare la intentia electoratului bucurestean de a participa la vot, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru functia de primar general, 68% au raspuns pozitiv, iar 30 au indicat ca nu se vor prezenta la urne.
google-analytics.com