Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (4.06 secunde)
Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general e sa o numeasca Traian Basescu Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general este sa o numeasca presedintele Traian Basescu in aceasta functie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, potrivit caruia, in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, consilierii PSD vor vota pentru pastrarea celor sase sectoare, potrivit Agerpres.
viceprimarul Marinica Dinca, desemnat zilele trecute in fruntea PDL Craiova si candidat la fotoliul de primar, respectiv primarul Antonie Solomon, care a anuntat si el ca va candida pentru un nou mandat, insa nu se stie din partea carui partid.
Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei pentru urmatorii patru ani, dupa o lupta stransa cu Antonie Solomon.
De altfel, Ion Barca nu a detinut pana acum un mandat intreg de primar, acesta fiind ales edil al comunei in 2009, dupa decesul lui Daniel Ursulescu, fostul primar care si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie.
Seful statului a vizitat-o pe primarita Craiovei chiar in prima ei zi de serviciu in aceasta functie Presedintele Romaniei, Traian Basescu, prezent ieri in Craiova, a tinut mortis sa treaca pe la primarie, pentru a o felicita pe Lia Olguta Vasilescu pentru reusita in scrutinul pentru fotoliul de primar, in lupta electorala cu Antonie Solomon.
Emil Boc, cu o lacrima in coltul ochiului, gandindu-se la locul caldut de primar, dar cu mana stransa de presedintele Basescu, s-a inscris pe 9 februarie in Fundatia Miscarea Populara.
La preturile vehiculate de primar, întreaga suprafata nu ar costa mai mult de 180.000 de euro. ... Actualul proprietar al terenului, Ion Serban, s-a suparat foc când a auzit de pretul oferit de primar. ... Când a auzit pretul indicat de primar, directorul Domarcons, Dan Dumitru, a început sa râda.
Pentru reducerea riscului, femeile au nevoie de metode accesibile de screening, inclusiv screening primar HPV" spune Dr. ... "Ma bucura decizia comitetului consultativ FDA de a valida dovezile stiintifice care sustin screening-ul primar HPV pentru identificarea femeilor la risc de cancer invaziv".
Medic primar in chirurgie cardiovasculara Claudiu Chivu explica pentru Gandul de ce nu trebuie ignorate primele semne ale bolii. ... Din punct de vedere fizic, vasele devin rigide odata cu avansarea in varsta, iar spasmul arterelor din organism determina cresterea tensiunii arteriale, spune Claudiu Chivu, medic primar in chirurgie cardiovasculara.
Compatibilitate cu UDMR Videanu a adaugat ca, in principiu, programul de baza de guvernare propus de ADA este compatibil cu cerintele UDMR.
Si aceasta din motive sentimentale, de compatibilitate de limba si de valori. Italia este atractiva pentru romani. Marea majoritate a lor s-a integrat bine, si este respectata de populatia locala.
Curtea Constitutionala nu face parte din sistemul judecatoresc - desi se organizeaza si functioneaza foarte asemanator cu acesta - intrucat ea nu solutioneaza pricini concrete, ci stabileste daca puterea judecatoreasca â€" cea abilitata cu aplicarea legii in asemenea pricini - poate recurge la o anumita reglementare, intrucat intre dispozitiile detaliate, uneori chiar tehnice, ale acesteia, si cele generale, principiale si puternic ideologizate ale Constitutiei exista o deplina compatibilitate.
Cu Capricornii vor cladi o casatorie bazata pe o compatibilitate sexuala, iar cu Racii pot avea casatoria perfecta daca iubirea lor nu este afectata de ceva neprevazut.
Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.
Parvulescu a aratat ca exista chiar si o compatibilitate intre pozitia PSD care sustine sistemul mixt german de vot uninominal si proiectul mai larg acceptat propus de Pro Democratia.
Iar pe atunci, inca, intre PNL si PD, parca exista ceva mai multa compatibilitate, chiar si egalitate de procente, decat intre PNL si PC.
Suntem convinsi ca examenul de compatibilitate a proiectului de revizuire a Constitutiei cu limitele in care aceasta poate fi revizuita statuate in art.
In incheiere, as vrea sa le spuna cineva idiotilor din tabara basista, care au devenit patetici, si scriu apeluri tembele, ca nu exista compatibilitate intre reconciliere si zornaitul de catuse.
Presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde, ne-a declarat ca toate deciziile de autorizare a ajutoarelor de stat date de Consiliu pana acum au fost luate in “totala compatibilitate cu practicile Uniunii Europene“, “inclusiv in cazul Sidex, unde s-a respectat Protocolul 2“.
In aceasta privinta, staff-ul de conducere al corporatiei bancare austriece care a achizitionat cea mai importanta banca comerciala din Romania-detinatoare a 340 de sucursale si a unui portofoliu de clienti ce numara 2,5 milioane persoane fizice si 300.000 de persoane juridice - a declarat faptul ca structura activitatii Erste Bank este similara cu cea a BCR-ului, astfel incat nu vor fi probleme de compatibilitate.
google-analytics.com