Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (4.30 secunde)
Fara sa stim exact daca aceasta comisie, primul organ deliberativ al Calarasiului, a avut un sediu propriu, ea a functionat pana la 24 septembrie 1852, cand Calarasiul, devenit localitate libera, isi schimba si numele in Orasul Stirbei si obtine si dreptul de a avea magistrat, ceea ce in termeni moderni ar insemna primar si consiliu local.
Aceasta este declaratia primarului Dumitru Nicolae in privinta preluarii furnizorului local de agent termic primar de catre municipalitate.
“Am aprobat si lansat la Buzau programul 'Un primar - un proiect'. ... Desi Galatiul nu are un primar democrat, viceprimarul pedist Constantin Dumitriu spune ca partidul va reusi sa impuna proiecte in orasul nostru. ... Asta pentru ca au un primar PD care are deja pregatite citeva proiecte.
Directorul societatii Apa-Canal a anuntat ca vrea sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Galati. “Am hotarit ca la viitoarele alegeri pentru fotoliul de primar al municipiului Galati sa candidez. ... Despre candidatura sa la fotoliul de primar nu e nimic de spus.
Alegerile pentru postul de primar al comunei Ghindaresti au degenerat, dupa cum era de asteptat, intr-un scandal penibil, specific perioadelor electorale ale romanilor.
Desemnarea celui mai bun candidat este cu atat mai dificila pentru PD Constanta, cu cat contracandidatul va fi, si in 2008, actualul primar Radu Mazare.
Din cate vorbesc cei din anturajul sau, Iorgus vrea sa puna capat tensiunilor pe care le presupune functia de primar.
Celor 15 ziaristi galateni implicati li s-au adresat sase intrebari, care au avut ca teme principale profilul viitorului primar, partidul cu care cocheteaza fiecare sau problemele cu care se confrunta fiecare in viata de zi cu zi.
Pentru prima data in istoria Constantei, un primar va semna un contract social-administrativ cu locuitorii orasului, prin care se obliga sa duca la indeplinire proiectele pe care le-a promovat in programul sau electoral si pentru care a fost, pana la urma, ales.
"Cetateanul va fi cel care va decide, prin vot, daca o persoana pe care o are in fata, o lasa sa ramana primar, sau o trimite mai departe in Parlament. ... Cetateanul e suveran sa decida cum este mai bine pentru o persoana, primar sau parlamentar", a spus Emil Boc.
Dupa patru luni de la alegerile locale, comuna Pechea va avea primar. Curtea Constitutionala a respins de curand exceptia de neconstitutionalitate invocata de avocatul Mihai Boldea in legatura cu validarea mandatului de primar al liberalului Iancu Boldea, castigatorul scrutinului din luna iunie.
Nicolae Crivineanu (foto), fostul primar al orasului Murfatlar (fostul Basarabi), va intra din nou pe usa din fata a primariei pe care a pierdut-o “din mana” la alegerile de anul trecut.
Localnicii din Colonesti - Olt s-au prezentat ieri la sectiile de votare pentru a alege un nou edil-sef, dupa ce fostul primar, Nicolae Stan, zis Bula, a devenit deputat.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar. ... Comuna Ganeasa a ramas fara primar la inceputul lunii noiembrie, cand Marin Neremza a decis sa-si schimbe domiciliul, mutandu-se la Slatina. Calitatea de primar inceteaza in cazul in care intervine schimbarea domiciliului in alta unitate administrativ-teritoriala.
"A fost un an mai greu, dar fiindca am deja o experienta de patru ani, in calitatea de primar, imi permite sa merg mai departe si sa-i invat si pe partenerii mei politici cum sa procedeze in anumite situatii.
Prefectul judetului a luat act de decizia edilului si va anunta Ministerul Administratiei si Internelor pentru ca impreuna cu guvernul sa stabileasca o data pentru alegerea noului primar pentru orasul Baia de Arama.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, la Poiana Brasov, ca actualul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, va fi candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Cu toate ca este mai mult de un an si jumatate pana cand va debuta campania pentru alegerile locale, trei dintre partidele din Gorj au declansat o precampanie electorala cu acuzatii dure, pentru fotoliul de primar din municipiul Motru.
Indemn catre Blaga al unui primar: ... Primar PDL catre Blaga: ... Dupa ce daduse asigurari ca va duce o campanie fara atacuri dure la adresa rivalului Emil Boc, Blaga a asistat, usor siderat, la modul in care un primar hunedorean a gasit de cuviinta sa-l imbarbateze:
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
google-analytics.com