Cautare

78 de rezultate pentru "comasare radionav" (2.59 secunde)
Sugerez o alianta, o comasare si o unire sub formele cele mai eficiente intre aceste doua mari partide (PNL si PSD - n.red.)", a declarat Antonescu, anunta Gandul.
"Sugerez o alianta, o comasare si o unire sub formele cele mai eficiente intre aceste doua mari partide", a spus omul-elastic despre Alianta stanga-dreapta.
Iar in 1952 - prin comasare, numarul de regiuni a fost redus la 18: Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Stalin, Suceava, Timisoara si, pentru prima data dupa unire, o entitate administrativa creata pe criterii etnice, Regiunea Autonoma Maghiara.
Sa se intretina singure, chiar si prin comasare. Va dati seama ce tragedie se va produce? Comunitati intregi vor muri, pur si simplu.
Practic, Partidul Poporului, nascut prin comasare, absorbtie sau integrare, are toate sansele sa joace rolul de pion central in viitoarea guvernare si majoritate parlamentara.
Si Puterea nu se opreste aici cu incercarile de a dovedi ca o comasare a alegerilor este cea mai buna solutie pentru tara si popor.
O atare comasare ar avea efecte multiple. S-ar vota si pentru primari, pentru presedintii consiliilor judetene, pentru consilierii locali, pentru consilierii judeteni, pentru deputati, pentru senatori.
Carevasazica, aceasta comasare a alegerilor trebuie trecuta la capitolul actiune politica pura. (Si dura.) La capitolul imagine sunt de notat mai multe lucruri.
Pentru a fi adoptat, proiectul trebuie votat de jumatate plus unu din numarul total al alesilor din fiecare Camera a Parlamentului, Sena¬tul fiind camera decizionala. Anticipate, nu comasare In locul comasarii alegerilor, prin impingerea in toamna a localelor, USL a venit cu propunerea anticipatelor.
Din aceasta perspectiva, tot mai multe voci ale puterii se pronunta nu pentru amanare si comasare, ci pentru alegeri la termen.
De exemplu, amanarea prin comasare a alegerilor locale. Ceea ce inseamna, nici mai mult, nici mai putin, ca, ignorand cu desavarsire vointa cetatenilor care au dat un mandat primarilor, consilierilor si presedintilor consiliilor judetene, strict limitat la 4 ani, prin asumarea raspunderii, regimul, in mod artificial, le prelungeste statutul.
Romania Libera informeaza : PDL joaca alba-neagra cu alegerile din 2012.Dezbatere. Proiectul de lege lansat de MAI: o gafa sau tabloul adevaratelor intentii ale democrat-liberalilor?
Nu doar noi, opozitia, trebuie sa ne sesizam cu privire la pericolul pe care propunerea de comasare a alegerilor il aduce pentru democratie, ci acest lucru ar trebui sa il sesizeze si societatea civila, in sens larg.
Nu exista nicio justificare rationala a amanarii alegerilor locale, iar motivatia ca s-ar economisi fonduri odata cu aceasta comasare nu sta in picioare.
"In privinta comasarii alegerilor, vom lua o decizie luni daca vom merge pe asumare sau vom intra pe un proiect de lege, dar probabilitatea sa venim cu asumarea este mare si eu sustin aceasta varianta, pentru ca trebuie finalizata aceasta discutie despre comasare, trebuie sa stie fiecare formatiune politica cum se pregateste pentru alegeri, pentru mai sau pentru noiembrie.
Ce-i drept, din momentul in care coalitia, in mod special PDL, a inceput sa vorbeasca despre comasare si apoi a adoptat legea prin asumarea raspunderii, presedintele nu a mai spus nimic.
Ultima lovitura a CCR a fost decizia de amana pentru 25 ianuarie pronuntarea pe sesizarea USL privind neconstitutionalitatea legii de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare.
judecatorii au cerut guvernului date suplimentare privind impactul financiar pe care l-ar avea comasarea alegerilor, unul dintre argumentele Puterii fiind economiile care s-ar face la buget prin comasare.
(...) Oamenii din strada, societatea civila, media au criticat ideea de comasare si de amanare a alegerilor locale. Singurii care au insa dreptul sa conteste la Curtea Constitutionala am fost noi, cei din Parlament.
Altfel, daca aparea doar din partea Opozitiei, dincolo de anormalitatea situatiei, un Parlament format doar din cei de la Putere, ar fi multe impedimente care tin de ceea ce noi avem dreptul sa facem in Parlament (...) Oamenii din strada, societatea civila, media au criticat ideea de comasare si de amanare a alegerilor locale.
google-analytics.com