Cautare

78 de rezultate pentru "comasare radionav" (3.07 secunde)
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... In anul 1991 se angajaza in functia de radio-telegrafist la Radionav Constanta, ramanand angajat pana in octombrie 1992.
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Fostul presedinte al PN¥CD Victor Ciorbea a facut un apel catre actuala conducere a partidului pentru convocarea in mai a unui congres extraordinar in care sa se discute aceasta comasare cu UCS.
USL va castiga chiar si in conditiile comasarii alegerilor Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, ca USL va castiga alegerile chiar si in conditiile comasarii alegerilor, iar motivul pentru care PDL vrea acesta comasare este reprezentat de frica pe care o are aceasta formatiune fata de votul electoratului.
"Este pentru prima data cand apreciem aceasta atitudine a guvernantilor, ca urmare a aplicarii masurii de comasare si reducere a taxelor si tarifelor nefiscale, ea fiind si o masura de ajutor in situatia actuala de criza", a afirmat Groposila.
Emil Boc si Theodor Stolojan vor depune miercuri dimineata, la Tribunalul Bucuresti, cererile de inregistrare a schimbarii numelui PD in PDL si a Protocolului de comasare PDL-PLD.
In cadrul sedintei a fost aprobat de principiu protocolul de comasare prin absorbtie cu UCS, fostul Bloc National Democrat, intrat in Parlament pe listele PRM.
Camera Deputatilor a adoptat ieri pe articole propunerea legislativa privind reorganizarea terenurilor agricole prin comasare, apartinand deputatilor UDMR Becsek-Garda, Kelemen Attila si Tamas Sandor.
Din acest motiv intai se face schimbarea denumirii, dupa care, in cursul saptamanii viitoare, va avea loc acea unificare, insa de data aceasta va fi o comasare prin absorbtie", a spus Marian Petcu.
In cursul zilei de ieri, nu mai putin de 150 de salariati ai Agentiei de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, din dana 78 a Portului Constanta, au declansat, in fata institutiei, un protest spontan din cauza deciziei ministrului Transporturilor de comasare a agentiei si trecerea asociatiei la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime.
Copresedintele USL, Crin Antonescu, spune ca eventuala comasare a alegerilor nu va fi "mare afacere" pentru PDL, iar pentru Uniune nu va fi nici o drama dar ca acesta este un punct de vedere personal care urmeaza sa fie discutat de structurile de conducere ale PNL.
In opinia sa, posibila comasare conduce la disfunctionalitati, in primul rand, prin modul de manipulare a buletinelor adunate intr-un singur teanc pentru vot, atat cele pentru primari, consiliu local, consiliu judetean, presedinte de consiliu judetean, pana la cele pentru parlamentari.
Dupa ce admit ca exista o mare probabilitate de a nu lua majoritatea la urmatoarele alegeri, strategii social-democrati analizeaza propunerea PDL de comasare a alegerilor. ... Partea interesanta se refera la avantajele pe care cei de la PSD le vad in legatura cu aceasta comasare.
Daca in spatele ideii de comasare a alegerilor locale si generale ar fi existat o minima buna-credinta (asa-zisa reducere a cheltuielilor bugetare) solutia ar fi fost destul de simpla: ... Pentru ca o astfel de comasare va asigura si o uniformizare a optiunilor:
‘‘In cazul in care aceasta initiativa de comasare a alegerilor va continua sa fie promovata de PDL, PNL se gandeste foarte serios la o miscare dura, spectaculoasa, de contracarare a acestui proiect.
Renta viagera, un program de comasare a terenurilor Renta viagera agricola este un program de comasare a terenurilor agricole, care se adreseaza persoanelor in varsta de peste 62 de ani care doresc sa vanda sau sa arendeze proprietatile pe care le detin.
In privinta salariatilor care lucreaza pe platformele Petromar aflate in alte regiuni ale globului (2 platforme in Golful Persic si una in apele teritoriale ale Greciei), reprezentantii Biroului Electoral Judetean au precizat ca acestor persoane li s-a oferit posibilitatea de a-si exprima optiunile electorale pe calea undelor, prin mesaje receptionate de Radionav.
Putin se castiga si la Compania Nationala Administrarea Porturilor Dunarii Fluviale (1.614,17 lei), Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (1.498,14 lei), Compania Nationala de Radiocomunicatii Navale Radionav SA (1.478,06 lei).
La nivelul judetului Constanta, modificarile vor atinge si Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, condusa de Dorel Onaca, dar si Radionav, al carui director este Vlad Stanculescu.
Dupa o comasare cu URR, un alt partid de buzunar, PNTCD a devenit Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD). Presedintele noii formatiuni politice, acelasi Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca PPCD este o sansa pentru relansarea miscarii crestin-democrate si populare din Romania.
google-analytics.com