Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (3.00 secunde)
Ar fi dat o guvernare clara, stabila, si mai ales capabila sa introduca acele reforme necesare iesirii din criza. O decizie nefericita a Curtii Constitutionale a oferit presedintelui Romaniei un privilegiu ne-meritat, si ne-constitutional, acela de a fi unicul decident al persoanei premierului, indiferent de majoritatea parlamentara.
Este tocmai ce se discuta acum in ceea ce priveste definirea mai clara a profilului ideologic al unui partid de stanga, social democrat.
Bush spune ca Basescu i-a dat "sfaturi" foarte bune, cu privire la Republica Moldova, iar in ceea ce priveste Marea Neagra, presedintele american considera ca seful statului roman are o viziune clara asupra modului in care lumea poate deveni mai pasnica.
Daca am fi avut o directie mai clara, mai dreapta, acum am fi fost la putere, am fi castigat. Acum trebuie sa suportam opozitia.
Trebuie sa alegem si sa o spunem explicit - Partidul Social-Democrat trebuie sa fie un partid al stangii democrate activ, dinamic, permanent cuplat la realitati, cu un tip de reactie clara si directa.
"Pozitia noastra e clara: da reducerii numarului de parlamentari, nu reducerii Parlamentului la o anexa a Palatului Cotroceni, la o Mare Adunare Nationala reinviata sub regim, chipurile, democratic." Crin Antonescu:
Prin avocat, prin avocat, datoria e clara, asta-i datoria si... domn'e banii. Catalin Voicu: E in regula. Bine.
Dar a le oferi o perspectiva mai clara acestor tari in privinta aderarii ar fi un element stabilizator si un catalizator al progreselor interne in tarile candidate.
Chiar si pentru o cauza nobila, o lege in sfarsit buna, clara? Traian Basescu: Dar nu cu bani publici, domnule Moraru.
In plus, in opinia lui Iorgovan, noua lege ar trebui sa faca o delimitare clara intre bunurile ce au apartinut Coroanei Regale si s-au transferat statului si bunurile personale ale membrilor Casei Regale.
Uniunea Civica Maghiara va inainta in scurt timp Parlamentului European o declaratie privind necesitatea modificarii Legii electorale din Romania, a anuntat presedintele Consiliului National al UCM, Szilagyi Zsolt, cu intentia clara de a fi eliminate prevederile considerate discriminatorii la adresa minoritatilor.
Parca un pic mai eleganta, cu exceptia unor persoane care nu au o strategie clara si au apucaturi si iesiri intempestive, ca la coride.
Paun mai vrea, totodata, sa se dea o interpretare clara, prin lege, a conditiilor de lichidare a stocurilor de obiecte si bijuterii din metale pretioase din Legea nr.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
In mod similar, atacul presedintelui Traian Basescu la adresa regelui Mihai nu a fost un gest gratuit al sefului statului, ci o incercare clara de a ocupa spatiul public cu o alta tema de dezbatere decat programul economic al USL, lansat in aceeasi perioada, mai crede Teodorescu.
Si senatorul PNL Norica Nicolai a apreciat ca legea trebuie sa fie clara. “Sa nu ne facem ca facem“, a spus ea.
Iar dovada cea mai clara ca PDL se teme tot mai tare de USL e intetirea vocilor portocalii care caineaza soarta liberalilor si a pesedistilor, le susura la ureche mieros sa desfaca alianta si le presara pe coada sondaje care ii arata in cadere.
In fiecare an, ele sunt finantate cu foarte putini bani de la buget, fara o prioritate clara. Rezultatul? Nu se termina nimic, niciodata.
Decizia finala este asteptata in sedinta Consiliului Judetean de miine Felician Pop, directorul Centrului de Valorificare a Creatiei Populare, nu pare deloc incintat de perspectiva unei coabitari cu persoane reprezentind asociatii ce nu au vreo legatura cu activitatea Centrului desi, la drept vorbind, nici lui nu-i este deocamdata foarte clara activitatea institutiei al carei director a devenit in urma sustinerii concursului la care a participat singur.
Prefectul Cristian Roman a verificat toata combinatia si a concluzionat ca intre cei doi exista o legatura clara. "Nu sint suspiciuni, sint documente ca a luat pamint de la Cuciureanu.
google-analytics.com