Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (2.99 secunde)
Pentru ca tot vorbim de viitoarea putere, trebuie mentionat ca alegerea lui Basescu este o dovada clara a dorintei de schimbare.
Partea proasta pentru respectivii primari este ca noua lege va fi foarte clara in privinta fondurilor alocate localitatilor si atunci nu vor mai putea fi atribuiti bani dupa simpatii.
PSD respinge propunerea Desemnarea lui Calin Popescu-Tariceanu pentru postul de prim-ministru contravine atat votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cat si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua Camere, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean.
Dupa cum era de asteptat, PSD s-a grabit sa spuna ca nominalizarea lui Calin Popescu Tariceanu "contravine atat votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cat si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua Camere parlamentare”.
Cel putin in cazul lui Septimiu Bourceanu, sprijinit de partid sa ajunga consilier al ministrului Sanatatii, iar in prezent director al Sanatoriului Balnear Techirghiol, situatia este clara:
Vasile Puscas mai crede ca, de fapt, Executivul ca nu are o conceptie clara si realista pentru reforma fiscala, inducand in schimb spre mediul de afaceri posibilitatea evolutiei spre un climat de instabilitate si insecuritate.
Consider ca ar trebui sa se faca o distinctie clara intre consecintele alegerilor locale si cele generale, si nu este bine sa amestecam cele doua lucruria€œ, este de parere acesta, care a admis ca a€žla inceput, o coalitie mai si scartaiea€œ.
Stoica a atras atentia ca, in masura in care cele doua partide nu-si vor asuma o strategie clara si un calendar bine etapizat pentru realizarea fuziunii, Alianta va deveni “nefunctionala, pana la destramare“.
Dincolo de faptul ca respectivii trepadusi nu si-au facut simtita nicicum prezenta in activitatea portuara, desi sunt platiti cu indemnizatii grase din partea Administratiei Portuare pentru onoarea de a fi membri ai Consiliului de Administratie, orientarea politica pesedista a majoritatii consilierilor ce formeaza cele doua organisme ale administratiei locale constantene, da o imagine clara a comenzilor politice la care se supun Fronescu, Voinescu si Bleau.
Guvernul nu ia nici un ban lui, pentru ca legea este foarte clara. Cum nu ia de la Iasi, nu ia nici de la Constanta.
Popescu ar putea ramane in Consiliul Judetean pentru a-l supraveghea pe Constantinescu La Consiliul Judetean, situatia este departe de a fi clara.
- De fapt are o mentalitate vetusta, nu si o conduita clara de pe urma careia sa poti trage o concluzie.
Dintr-o alta sesizare pornita tot din partea unor politisti, pe care nu o vom publica din respect pentru colegii de breasla, dar pe care o vom pune la dispozitia anchetatorilor, avem si dovada clara a implicarii directe a comisarului Emilian Nicolae in campania pesedistei Mariana Mircea.
Cu 63.473 persoane, al cincilea colegiu are in componenta Oltenita, Cascioarele, Chiselet, Chirnogi, Crivat, Mitreni, Radovanu, Spantov si Ulmeni. In cazul colegiilor pentru Senat situatia nu este clara.
Este clara acum decizia colegilor si s-ar indeplini doar o formalitate in privinta excluderii noastre din partid de catre organizatiile teriotiale.
Dintre inadvertente, Laurentiu Mironescu a indicat faptul ca investitiile in infrastructura nu sunt incurajate, in concluzie este neaparata nevoie de o lege clara si ferma a portului.
Tariceanu a mai mentionat ca i-a cerut ministrului Justitiei ca sa existe o distinctie clara intre declaratia de avere si cea de venituri.
Sau iesim din ipocrizie si facem o legislatie clara, transparenta, in care atunci cand vine o noua guvernare isi pune administratia in teritoriu in functie de politicile pe care vrea sa le implementeze", a explicat Dragnea, comentand noua ordonanta a guvernului care stabileste baza legala de numire in posturi a sefilor de deconcentrate in functie de schimbarea puterii.
Intrebat care va fi mesajul pe care cele doua partide il vor sustine la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, liberalul Eugen Nicolaescu a spus ca pozitia Aliantei este “foarte clara“:
Desi situatia pare clara in privinta celor doi politicieni care se vor intalni in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale, marea surpriza a alegerilor de duminica ar putea fi infrangerea lui Traian Basescu in primul tur.
google-analytics.com