Cautare

980 de rezultate pentru "clara junc" (3.48 secunde)
Liderii locali nu stiu insa daca fostul lor sef are sau nu dreptate in aceasta privinta si de aceea ezita sa iasa in fata cu o declaratie clara.
Tariceanu a amintit ca PNL sustine necesitatea mentinerii unui sistem bicameral, dar cu delimitarea clara a atributiilor celor doua Camere, precum si reducerea numarului de parlamentari.
De aceea acest mecanism de optimizare a repartitiei afisarilor comandate pe unici trebuie sa fie clara si pentru adsertiser, deoarece neintelegerea acestor detalii poate dauna mult campaniei si ideii de publicitate online in sine.
Dar daca domnul Frunda face referire inclusiv la Romania in declaratiile sale si intelege ca si Romania este una dintre tarile vizate, carora sa li se aplice aceste recomandari din rezolutia Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, atunci lucrurile se schimba si sigur ca va trebui sa avem o discutie foarte clara ca sa ne explicam", a conchis el.
Averile, puricate marunt Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat ca partidul sau este decis sa-i sustina proiectul pe care l-a avut in vedere inca din perioada mandatului sau de vicepremier referitor la verificarea mult mai clara a averilor celor care detin functii publice.
Spre marea mea surpriza ma bucur acum de cele peste 55 de canale HD cu imagine foarte clara.Aceasta antena este CASTIGATORUL.
Incercare de tergiversare In replica, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ieri ca cererea de perchezitie a caselor lui Adrian Nastase este pasata ca o minge de ping-pong intre Ministerul Justitiei si presedintele Camerei, intr-un "circ" care demonstreaza incercarea clara de tergiversare a anchetei in acest caz.
"Eu sunt pentru pastrarea PNL asa cum este, pentru ca el reprezinta nu numai o valoare conceptuala clara, care reprezinta o necesitate pentru societate, dar existenta PNL este o garantie atat pentru salvgardarea drepturilor individuale, cat si pentru echilibrarea vietii noastre democratice", a spus Radu Campeanu.
Fiecare, in felul lui, lucreaza pe culoare diferite, dar e clara problema concursului", a comentat vicepresedintele PNL.
Anul trecut, cand Parlamentul si-a votat bugetul pe 2006, Guvernul a trimis o solicitare clara de restrictionare a cheltuielilor, mai ales pe fondul scandalurilor aparute din cauza sumelor insuficiente acordate altor domenii, precum educatia si sanatatea.
"Exprimari corozive" de factura social-democrata Purtatorul de cuvant al social-democratilor a sustinut ca este nevoie de o implementare mai "clara" a masurilor convenite la congresul din aprilie 2005.
- Din fericire insa, prietenii din cercul nostru (tot mai mare) stiu sa faca diferenta intre o activitate perfect legala, in care fiecare ata ori nasture au o provenienta clara, o factura fiscala si ai carei angajati muncesc cu forme legale,iar platile catre stat sunt la zi.
Victor Socaciu & Mike Constantinescu, Mircea Bodolan, Cristian Buica, Walter & Gilbert Ghicolescu, Vasile Mardare, Adrian Bezna, Fox Studis, David Gojkovic si Trio Vox. Moderatori: Clara Margineanu si Loreta Popa. Evenimentul se va desfasura pe scena din Parcul Dumbrava.
Actul initiat de Guvern si aprobat de deputati instituie o extindere a categoriilor de functii publice verificate din oficiu de catre Colegiul pentru Studierea Arhivelor Securitatii si o definire mai clara a termenilor de "politie politica", "agent" si "colaborator" al politiei politice.
La randul sau, Clara Popescu, vicepresedintele CFR, spune ca "intr-adevar exista lanturi de farmacii cu distributie proprie, insa, pana acum, a existat un singur caz in care farmacia a fost data in judecata de distribuitor.
Inca opinia publica nu are o viziune clara sau o judecata cristalizata. In percepția publica se amesteca asteptari exagerate, frici sau iluzii personale si colective.
Ziua urmatoare alti martori au vazut lumini stranii, albe si rosii, miscandu-se incet de-a lungul corpului pacientei, care a auzit, imediat dupa aceea, o voce clara si puternica poruncindu-i "scoala-te si pleaca".
Liberalii ar trebui sa aiba tupeul politic al democratilor si sa iasa in fata cu o alternativa clara, care sa includa si altceva in afara atacurilor fade la adresa presedintelui democrat Basescu.
De aceea, daca locuiesti intr-o casa cu aceasta vibratie, este bine sa faci o alegere clara in ceea ce priveste calea pe care vrei sa o urmezi.
Importanti oficiali europeni se declara in favoarea aderarii grabnice a Romaniei si Bulgariei, iar autoritatile de la Bucuresti spun ca si-au facut datoria in ceea ce priveste integrarea europeana. Schita raportului, obtinut de Reuters in urma cu cateva zile, nu cuprindea nici o recomandare clara privind data aderarii.
google-analytics.com