Cautare

336 de rezultate pentru "ciprian groza" (3.38 secunde)
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin.
Petru Groza si Gheorghiu Dej, conducatorii de atunci ai Romaniei, doreau sa-i raporteze lui Stalin ca Romania a devenit republica chiar de ziua aniversarii (intemeierii) URSS. ... Conform uzantelor, pentru a raspunde invitatiei, Regele cere acordul guvernului Groza si, spre surprinderea sa, il primeste cu mare graba si solicitudine.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
"Groza ne-a promis terenuri" Deputatul peledist a dezvaluit ieri si legatura liberala dintre terenurile transferate in beneficiul primarului Gheorghita si hotararea semnata de ministrii PNL.
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
Mihai Groza imi pare un om cinstit si de treaba, Bíró Rozália imi pare fotogenica, isteata si ambitioasa. ... Groza - Bíró:
Loredana Groza este o cantareata sexy si o artista talentata. ... - Ai un frate, Cristi Groza. ... Loredana Groza Data nasterii: ... Bianca Groza Animale:
Groza pune gaz pe foc in consiliu Ca alesii municipali ai colegilor de Alianta nu se inteleg mai deloc o spune si secretarul executiv al PD Dolj, Gelu Visan.
Primarul municipiului Oradea, Mihai Groza, s-a declarat dezamagit de decizia forului european. ... Sau probabil ca e datorita situatiei geografice a Croatiei, cu iesirea la mare, nu stiu", a declarat Groza.
O sa fie o campanie murdara, dar adversarilor nu le voi raspunde decât prin fapte", a spus Solomon.  PNL acapareaza S 200 Craiovenii care au trecut ieri pe Calea Bucuresti spre centru au putut vedea cum echipe de alpinisti utilitari lucreaza la amplasarea pe cladirea-schelet a municipiului, S 200, a unui mash cu chipul si însemnele candidatului PNL la primarie, Ion Groza.
Loredana Groza SE TEME DE SOARE! Uite de ce nu mai face plaja Ca orice cantareata, Loredana Groza petrece destul de mult timp pe litoral, mai ales daca are concerte, filmari sau sedinte foto. ... Loredana Groza este fara indoiala una dintre cele mai de succes cantarete de la noi.
Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Dupa ce demisiile prefectului de Dolj Nicolae Giugea si subprefectului Ion Groza au lasat organizatiile craiovene ale PD, respectiv PNL fara sefi, in fruntea celor doua filiale au fost numiti presedinti interimari care sa se ocupe de treburile de la municipiu pana la organizarea unor noi alegeri.
PNL si PRM, pe aproape Propunerile PNL sunt acoperite de lege pana la numele fostului subprefect Ionel Groza, presedinte al PNL Craiova, care nu poate proba profesionalismul in treburi asemanatoare celor derulate la Regia Autonoma de Termoficare, la care e nominalizat, el fiind inginer constructor de profesie.
În plus, tin sa le amintesc ca PSD are o conventie cu PNL în legatura cu prefectul judetului Dolj, asa ca vrabia malai viseaza“, a spus Buzatu.Racolarile în „gluma“, contrapartida la GiurgiteanuFostul subprefect de Dolj Ion Groza, actual presedinte al PNL Craiova, care a declarat recent ca aspira la postul de prefect, nu a negat cele afirmate de Buzatu, mentionând însa ca totul a fost o gluma facuta de liberalii cu un simt dezvoltat al umorului.
În plus, tin sa le amintesc ca PSD are o conventie cu PNL în legatura cu prefectul judetului Dolj, asa ca vrabia malai viseaza“, a spus Buzatu.Racolarile în „gluma“, contrapartida la GiurgiteanuFostul subprefect de Dolj Ion Groza, actual presedinte al PNL Craiova, care a declarat recent ca aspira la postul de prefect, nu a negat cele afirmate de Buzatu, mentionând însa ca totul a fost o gluma facuta de liberalii cu un simt dezvoltat al umorului.
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa.
Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
google-analytics.com