Cautare

337 de rezultate pentru "ciprian groza" (6.57 secunde)
Mihai Pelin dovedeste, inclusiv cu documente inedite, ca aceste tablouri nu au fost scoase din tara de Carol al II-lea, cum sustinuse si Securitatea, si lasa a se intelege regele Mihai I, ci chiar de catre ultimul suveran al Romaniei, dupa o intelegere a acestuia cu Groza si Dej.
Imi place mult si Loredana Groza, pentru ca intotdeauna vine cu ceva nou. - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
Declaratia a apartinut reprezentantului TUI Romania, Ciprian Popescu, el prezentand demnitarilor realitatea pe care acestia se incapataneaza sa n-o vada:
In Vrancea, nu de mult unul dintre fiefurile electorale ale PSD, consilierii judeteni PSD Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani, Enache Mandrescu au ales sa treaca la PNL, iar Marius Vasii si Spiridon Tudorache la PD.
Suceava l Presedintele Organizatiei municipale a PNL Targu Mures, avocatul Ciprian Dobre, ar putea fi viitorul prefect de Mures, conform algoritmului din cadrul Aliantei D.A.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
In acest sens, Ciprian Popescu, directorul Agentiei de Turism Danubius Constanta-partenerul roman al celebrului tour-operator TUI, ne-a declarat ca aceasta importanta companie straina si-a manifestat "ingrijorarea” fata de masurile adoptate de autoritatile din tara noastra in privinta exploatarii plajelor.
Este vorba de Ciprian Florescu, din partea PSD. Acesta a primit 20 de voturi pentru, sase au fost impotriva si cinci consilieri s-au abtinut.
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Tot ieri, conducerea PSD a fost completata cu functiile de secretari executivi, care vor fi ocupate de Victor Bostinaru, Dan Mihalache, Ion Sasu, Ion Moraru, Ana Bircel, Ciprian Holhas, Alin Teodorescu si Alexandru Sassu.
Anuntul a fost facut ieri de prefectul de Mures, Ciprian Minodor Dobre, care a anuntat ca a solicitat Politiei si SEIP sa verifice autenticitatea semnaturilor si sa stabileasca numarul cetatenilor cu drept de vot din comuna.
Cotatiile au coborat in mai putin de cinci minute cu 0,7 bani", a declarat senior economistul ING Bank, Ciprian Dascalu.
Atacantul roman Ciprian Marica a reusit sa marcheze sambata intr-un joc amical, disputat in Qatar, castigat de Schalke cu 4-0 in fata unei selectionate militare din Al Khor.
Multi asculta acum imnul national cu alte urechi, iar unora Balada lui Ciprian Porumbescu le da altfel de fiori. Casa de acasa, oricat de umila ar fi, pretuieste acum mai mult decat toti banii din lume.
Presedintele zonal al PNG, Ciprian Broasca, afirma ca marea majoritate a acestora sunt fani "Steaua", oameni "simpli, toleranti la ceea ce se intampla in jur, dar care evita, de cele mai multe ori sa recunoasca faptul ca sunt PNG-isti, de teama unor eventuale repercusiuni".
Actuala conducere il sprijina pe Ciprian Pasculescu, sotul Vetutei Pasculescu, presedinta PD Dabuleni. Probabil de teama sa nu iasa Mitricoasa presedinte, tot amana alegerile", a spus Buzatu.
Ciprian Ardelean si Marius June au publicat, in revista RUFOR, nr. 7, o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut.
Conducerea PSD Vrancea a solicitat din cursul lunii trecute magistratilor sa constate incetarea mandatelor de consilieri judeteni ale lui Marius Florinel Vasii, Ciprian Stroia, Mihai Jalova Racovita, Raluca Avadani, Codrut Constantinescu, Enache Mandrescu si Spiridon Tudorache.
Presedintele PNL Covasna, Adrian Zaheu, a declarat ieri ca asteapta ca liderul organizatiei locale Sfantu Gheorghe, Ciprian Nitu, cel al organizatiei judetene de tineret, Bartos Robert, si consilierul local Kiss Laszlo din comuna Comandau "sa aiba demnitatea de a-si da demisia".
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
google-analytics.com