Cautare

337 de rezultate pentru "ciprian groza" (2.69 secunde)
De la PDL, au fost sanctionati cu amenda in valoare de 300 de lei, fiecare, Octavian Bot si Mihai Groza.
Colegiul 4 - Oradea Nord-Centru Aici, oradenii vor avea de ales intre Delorean Gyula (UDMR), Ioan Mang (PSD-PC), Mihai Groza (PDL), Gheorghe Carp (PNL) si Pavel Platona (PRM).
"Nu am castigat la Senat, dar am ajuns la un punct de fostul primar Mihai Groza si l-am depasit pe actualul viceprimar Gheorghe Carp.
De parca nu era suficient, Toanchina a fost instiintat recent de politisti ca unul din asociati, Sorin Groza, a furat din firma alte aproape 4 miliarde de lei vechi.
• Turism - Loredana Groza. A avut numeroase concerte in diaspora. • Sanatate - Anca Turcasiu. Vegetariana de 20 de ani, artista ar detine reteta pentru subtierea taliei romanilor.
Constantin Bratianu, Carol al II-lea, Gheorge Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Charles de Gaulle. Venerabilul arhitect afirma ca actualul presedinte Basescu are naravuri de "dictator onest", dar crede, totodata, ca de asta are nevoie Romania.
Daca in chestionar ar fi fost trecuti si maresalul Antonescu si Petru Groza, cu siguranta ca si acestia doi s-ar fi ales cu procente importante.
ca Regele si-a riscat viata in fiecare zi in care s-a opus comunistilor si ca nu a abdicat decat in urma santajului lui Groza si Gheorghiu-Dej, care l-au amenintat cu uciderea a sute de tineri anticomunisti, in cazul in care nu ar fi semnat actul de abdicare;
De-a lungul vremii, regele, cel care a trait cu dorul de Romania dupa abdicarea impusa de comunisti (cei din neamul Pauker, Patapievici, Groza si altii), a avut parte de multa tristete.
Atunci regele a cerut demisia lui Petru Groza, si cand acesta a refuzat (stiindu-se sub protectia Kremlinului), regele nu a mai semnat actele guvernului.
(...) Din pacate, cuvintele Excelentei Voastre vor ramane pe veci doar o remarca rautacioasa la adresa Regelui. Nici chiar Groza, nici Gheorghiu Dej si nici Ceausescu nu au indreptat asemenea insulte impotriva Regelui.
un Guvern Groza instaurat de aproape doi ani pentru ale carui masuri legislative se vedea acum nevoit sa ceara sprijin Parlamentului.
- A fost mai intii impunerea cu forta, in dispretul vointei populare, al celui mai prost guvern de la Fanarioti incoace, Guvernul Dacian Ciolos, un fel de Guvern Groza alcatuit din nepotei de-ai lui Romulus Zaroni.
SC Vector Marine Service SRL apartine lui Sorin Groza, membru al Consiliului de Administratie al ravnitului Petromin, si datoreaza statului peste 1,8 miliarde lei.
Monica Groza - la contribuabilii mijlocii din Oradea. Sediul noii entitati va fi in Palatul Finantelor bihorene, la etajul doi, acolo unde isi desfasoara activitatea Administratia Financiara Oradea.
Viceprimarul Mihai Groza spune ca, pana la sfarsitul acestui an, Agentia de Dezvoltare Nord-Vest va organiza licitatia pentru construirea centurii.
Pozitia filialei municipale PSD Oradea, condusa de Dan Matei, de a merge alaturi de candidatul PD Mihai Groza, nu a ramas fara urmari, mai ales ca seful organizatiei municipale fusese anuntat de conducerea judeteana ca va fi candidatul PSD la Primaria Oradea.
In timp ce Mihai Groza, candidatul PD-L, si-a desemnat doar doi "locotenenti" pentru administrarea orasului, Bolojan s-a prezentat in fata presei cu o echipa formata din 27 de persoane, membri de partid si nume din viata publica locala.
Din partea oficialilor oradeni au participat primarul Mihai Groza, viceprimarul Bíró Rozália, subprefectul Tódor Albert si Maria Tatar - presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural Euroregiunea Nord-Vest.
Mihai Groza - primarul Oradiei, Octavian Avramut - directorul executiv al ADR Bihor, Florin Iepure - reprezentantul ARR, Cristiana Bigan - sefa OJPC Bihor.
google-analytics.com