Cautare

336 de rezultate pentru "ciprian groza" (9.44 secunde)
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu. ... Alt nume cunoscut este Ion Groza - fruntas liberal, patron al firmei Grony, cu o avere estimata la peste zece milioane de euro.
A cerut ajutorul americanilor si englezilor si l-a numit pe premierul Groza sub amenintarea directa a armatei sovietice, dupa ce diplomatii occidental i-au spus ca nu exista alta cale.
Oamenii reclama comportamentul abuziv al primarului Groza. ... O sa verific toate aceste lucruri si daca domnul Groza incalca legea electorala, atunci personal o sa sesizez institutiile statului.
Modul politicianist, superficial si nerealist de a articula politicile agricole face ca unii din cei mai titrati agronomi si specialisti, precum domnii Tabara si Ciolos, sa fie in practica, infinit mai ineficienti din punct de vedere organizatoric, managerial si administrativ, decat vizitiul lui Petru Groza, mult hulitul si hazliul sau ministru al agriculturii, Romica Zaroni" - sustine senatorul PSD Laurentiu Coca.
Delia, Loredana Groza, ANTONIA.
Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii.
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
PS - In timpul redactarii acestui material am aflat ca cel care a comandat Serviciului Imagine sa reactioneze imediat la articolul publicat in Realitatea bihoreana a fost viceprimarul Mihai Groza.
A inceput si destul de neortodox, cei doi "grei", Mihai Groza si Ilie Bolojan, lansandu-si candidaturile in formule discutabile. ... Indiferent daca UDMR va avea sau nu un candidat, cel mai bine clasat dintre Bolojan si Groza va castiga Primaria, in al doilea tur de scrutin.
Mihai Groza, primarul municipiului Oradea; ... Reprezentantul ZMO, Ciprian Barna, a promis ca institutia pe care o reprezinta va pune la dispozitia oamenilor de afaceri informatiile cu privire la tot ceea ce se decide sa se realizeze in zona metropolitana, astfel incat investitorii sa stie unde si ce sa construiasca.
UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara".
In schimb, acestia ne-au promis tot sprijinul la viitoarele alegeri, fie ca acestea vor fi in 2007, fie in 2008", ne-a declarat presedintele PNG Mangalia, Ciprian Broasca.
al Oil Terminal a aprobat inlocuirea directorului tehnic Ciprian Hanganu, cu fostul membru PNTCD Doru Lutac (foto), cel care a detinut, in trecut, si functia de director general al societatii.
Ciprian Florescu, purtatorul de cuvant al PSD Gorj, a declarat ca, pana in prezent, singurul pesedist care si-a anuntat in mod public si intr-un cadru oficial intentia de a candida pentru un nou mandat este Florin Carciumaru.
Partidele de opozitie vor sesiza Curtea Constitutionala in privinta modificarilor aduse marti la Regulamentul Camerei Deputatilor, prin care hotararile Biroului Permanent pot fi luate fara cvorum de sedinta, au anuntat deputatii Bogdan Niculescu Duvaz (PSD) si Ciprian Dobre (PNL).
Ciprian Dobre (PNL): ... Primul act oficial de dictatura in Camera Deputatilor Afirmatiile deputatului PNL Ciprian Dobrea au fost foarte repede confirmate de realitate.
Reprezentantul TUI in Romania, Ciprian Popescu, a declarat ca decizia agentiei are la baza un cumul de cauze, printre care informatiile despre gripa aviara, nesiguranta cu privire la nivelul TVA si problemele cu care touroperatorul s-a confruntat in sezonul trecut.
"Printr-o strategie adoptata de ANT speram sa se impulsioneze corporatia TUI World pentru a aduce turisti straini pe litoralul romanesc si a influenta in acest fel si divizia nordica a tur-operatorului international", a declarat pentru "Replica" Ciprian Popescu, directorul general al companiei care reprezinta in Romania interesele TUI.
google-analytics.com