Cautare

282 de rezultate pentru "ciprian grosu" (4.50 secunde)
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: ... Grosu jr. ... FRC sustine ca "familia Grosu e pusa pe scandal, cei doi vor fi suspendati" Ciclismul romanesc abia mai respira, dar are resurse sa ofere un incident socant!
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia: ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii.
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
Igor Grosu, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, a declarat ca "Moldova nu va adera la NATO" Igor Grosu: ... Igor Grosu: "Noi vrem acest lucru, se pune problema aderarii Moldovei la NATO, atunci voi spune ca aceasta problema nu exista".
Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. Ciprian a absolvit Facultatea Management Turistic si Comercial in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si este cel mai vechi trainer la Ecco Shoes.
adevarul.ro gazduieste un articol scris de Ciprian Necula, care se recomanda pe internet ca fiind rom si antropolog. ... 'Ciprian Necula : ... Domnul Ciprian Necula are o prestatie nu de antropolog ci mai degraba de pezevenghi care se tine de farse.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Am facut si actiuni noaptea la inceput, dar acum lucrurile s-au mai linistit, oamenii ne cunosc si stiu ca pot apela la noi pentru orice sesizare", sustine Ovidiu Grosu, comandantul postului de Politie Basarabi.
Este vorba, a precizat el, de cele ale senatorilor care s-au declarat independenti la sfarsitul sesiunii trecute, precum si a lui Corneliu Grosu, care si-a anuntat demisia din PSD deocamdata doar prin intermediul mass-media, nu si in plenul Senatului.
Galeriile Uniunii Artistilor Plastici din cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia au gazduit, la finele saptamanii trecute, vernisajul expozitiei "Insemn", a tinerilor creatori Cosmin Grosu si Florentin Sarbu.
Zilele trecute, viceprimarul Severinului, Mircea Sevastian Grosu, a facut o vizita in localitatea italiana Bolzano, unde acest sistem este folosit de multa lume, pentru a se convinge ca el este benefic si da rezultate.
Banica - Vigariu, Visa, Grosu, Ed. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Sfantul Mucenic Ciprian, Miron si Straton sunt pomeniti in calendarul crestin ortodox la 17 august. Ciprian este un nume destul de comun in Romania, mii de romani avand astazi onomastica.
Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, ca persoana la care se referea Omar Hayssam in discutia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este presedintele Traian Basescu.
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
google-analytics.com