Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (3.86 secunde)
Unde ati fost, domnule presedinte Traian Basescu, timp de 8 ani?, pe care o puteti citi in continuare. Unde ati fost, domnule presedinte Traian Basescu, timp de 8 ani? ... Cine a creat acest dezastru timp de 8 ani? Cine a format guverne si a numit ministri ai educatiei?
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Presedintele a condamnat modul netransparent in care s-a constituit noul guvern si se considera dator sa lupte in continuare pentru o Romanie a Dreptatii in virtutea mandatului care i-a fost acordat. ... "Noul guvern ultra-minoritar are o serioasa problema de legitimitate politica", considera presedintele Traian Basescu referitor la executivul Tariceanu.
Carmen Harra STIE CINE VA FI PRESEDINTE! ... Acum, cu o zi inainte ca romanii sa-si desemneze presedintele, prezicatoarea vedetelor de la Hollywood, dar si consiliera a lui Hillary Clinton, sustine ca stie cine va ajunge in fotoliul de la Cotroceni. ... Iohannis e neprezidentiabil.
In urmatoarele luni, rolul Ambasadei Romaniei la Washington va fi urias, caci ambasadorul nostru si serviciile de intelligence vor trebui sa gaseasca urgent drumul cel mai scurt, cel mai de incredere si cel mai eficient, prin conexiunile pe care sa speram ca le avem in echipa de campanie a lui Donald Trump, spre cel de-al 45-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii.
Cine este Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei Emmanuel Macron a fost ales duminica presedinte al Frantei, potrivit sondajelor de la iesirea de la vot citate de agentiile internationale de presa. ... a fostului presedinte american Barack Obama, militantii En Marche!
Cine demite pe cine? ... Ei au ajuns in situatia in care e greu de presupus ca mai pot coexista. ... Utilizandu-si instrumentele politizate, ANI, DNA si ce se mai gaseste - lista e foarte lunga -, pentru a obtine demiterea, rand pe rand, a ministrilor.
• Sorin Oprescu il sustine pe Mitrea daca e nevoie, dar nu revine in partid. ... Adrian Severin s-a declarat onorat de faptul ca Mitrea si-l doreste in echipa sa dar ca nu e cazul sa discute in acest moment despre sustinerea unui candidat anume.
pe cine a vrut dl. ... In ultimele zile, insa, tanarul presedinte Victor Ponta a reusit o lovitura magistrala la temelia Partidului. ... Ponta a anuntat, peste noapte, ca doreste sa-l mazileasca pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
"Cred de principiu ca nu ar fi rau ca la un moment dat sa se aseze, daca nu la nivelul legii, dar macar ca o cutuma, ca cine a ajuns o data presedinte al Romaniei sa considere asta varful si capatul carierei sale politice, cumva dupa maniera americana, pentru ca nimeni n-a vazut un presedinte al SUA care dupa aceea sa fie din nou senator, deputat, sa se lupte acolo pentru o noua candidatura.
"Ceea ce ne intereseaza in primul rand e ca Dinamo sa gaseasca solutii pentru a se intari financiar si uman". ... A fost practic o reunire a tuturor oficialilor din "Groapa", una la care se pare ca Borcea a vrut inca o data sa arate cine este seful.
Pentru ca noul guvern sa fie validat este nevoie de 231 de voturi. ... Aceasta invitatie nu a sosit inca, spune noul premier. ... "A facut praf rolul presedintelui de mediator, intrand in rolul de presedinte-jucator", a sustinut fostul premier.
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
A revenit apoi cu precizarea ca “debarcarea lui Geoana din functia de presedinte executiv al PSD Bucuresti a fost “o masura neeleganta“, dar “necesara“.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Dati, domnilor, ca aveti in cine!", pe care o puteti citi in continuare. ... Pe de alta parte, in continuare, motivele ruperii USL, care cad exclusiv in sarcina domnului presedinte Antonescu, raman neclare.
Convinsi, intr-un final, ca nu pot ramane la guvernare, PSD-istii s-au angajat, ieri, intr-o lupta pe viata si pe moarte pentru impunerea lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei Deputatilor - miza cu adevarat imensa daca ne gandim ca, astfel, PSD ar putea juca cum pofteste guvernul Aliantei.
Din pacate, as spune, de multe ori, s-a omis tocmai acest principiu care reprezinta insusi spiritul Constitutiei si, mai grav de atat, in Romania, acest aspect a fost omis cu bunastiinta tocmai de catre presedintele tarii si fac aici referire la fostul presedinte Traian Basescu, care ne-a aratat tuturor ce inseamna gravitatea actului de desconsiderare si nerespectare a Legii fundamentale.
- Consiliul de monitorizare este condus de un presedinte si un vicepresedinte numiti de Senatul Romaniei. ... - Consiliul de monitorizare are cont propriu in banca/trezorerie, stampila proprie, iar actele emise sunt semnate de catre presedinte.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
google-analytics.com