Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (3.27 secunde)
Reprezentantii a 49 de organizatii din judet au desemnat un nou Birou Permanent Judetean, in care Constantin Chirila este presedinte, iar Dumitru Bocai si Mircea Iustian prim-vicepresedinti.
a spus de ce nu votam noul guvern, a salutat demisia guvernului Boc, lucru solicitat de strada, s-a delimitat de noul guvern, precizand ca inceputul acestuia este unul de rau augur, ministrii fiind numiti fara cvorum si asa mai departe.
Vestea l-a uimit chiar si pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a aparut in conferinta de presa usor abatut, alaturi de noul premier al Romaniei. ... Cu toate acestea liderul PSD are toate premisele sa-si contureze profilul de viitor presedinte.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, ca varianta organizarii referendumului privind demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu in doua zile ar fi "un lucru bun" si "realist".
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei. ... Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat.
A ocupat functiile de presedinte al CFSN (Consiliul Frontului Salvarii Nationale) Stei si vicepresedinte al CFSN Bihor pana in anul 1991, cand a devenit presedinte al FSN Bihor. ... Vasile Blaga este membru fondator al Partidului Democrat (1991), detinand functia de presedinte al Organizatiei Judetene Bihor a PD (1991-1997).
daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... Domnule presedintele, dar stiti foarte bine ca de fapt e retoric ce spuneti dumneavoastra.
Adversarii ne raspundeau in cor, intreband "pe cine?", iar noi indicam pe cine din grupul lor ni l-am dori. ... "tara, tara, vrem presedinte?", "pe cine?" intreaba tot el, pentru a-si raspunde:
Vicepresedintele PSD Victor Ponta se opune infiintarii functiei de presedinte executiv al partidului, care, dupa decizia Biroului Executiv Central, i-ar reveni actualului presedinte, Adrian Nastase. ... Apoi, el a lansat bomba si a spus ca nu este de acord cu introducerea in statut a functiei de presedinte executiv.
Candidatul la prezidentale va fi stabilit in urma sondajelor, iar premierul va fi dat de partidul care nu va detine candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei. ... • PSD va nominaliza 21 de candidati pentru functiile de presedinte al consiliului judetean, iar ACD 20 de candidati pentru aceste functii.
presedinte PSD Comisia buget-finante: ... presedinte PDL Comisia economica: ... presedinte PNL Comisia de politica externa: ... presedinte PSD Comisia de aparare: ... presedinte PNL Comisia pentru munca: ... presedinte PDL Comisia pentru cultura: ... presedinte PSD Update 4: ... presedinte - PDL Comisia pentru munca,protectie sociala:
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti seara, la TVR, ca rolul sau in viitoarea guvernare implica preluarea functiei de presedinte al Senatului, concomitent cu cea de vicepresedinte al CSAT, el apreciind ca, astfel, s-a creat un "echilibru corect" pentru PSD.
Tariceanu vorbeste despre falimentul lui Traian Basescu si despre miza alegerii unui altfel de presedinte in aceasta toamna. ... In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
Cei doi ar putea ajunge la o intelegere pe o formula Adrian Nastase - presedinte PSD, Cristian Diaconescu - sef al Consiliul National PSD si Miron Mitrea, pentru inceput, functia de lider al grupului parlamentar PSD de la Senat, urmata de preluarea sefiei Camerei Superioare.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
Declaratia mea politica de astazi se refera la incalcarile inimaginabile ale principiilor constitutionale de catre domnul presedinte Traian Basescu. Am constatat cu stupoare ca in ultimele saptamani domnul presedinte isi aroga prerogative care apartin, conform Constitutiei, primului-ministru.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR.
nu cu Regele ar putea sa aiba actualul presedinte un conflict, ci cu altcineva din familia acestuia.
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
google-analytics.com