Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (6.69 secunde)
PSD e hotarit, PNL merge la plesneala Social-democratul George Cubasa a anuntat ieri ca, daca Basescu va demisiona dupa o eventuala suspendare, majoritatea parlamentara va elabora si vota in mare viteza un act normativ care sa interzica presedintilor demisionari sa mai candideze pentru un alt mandat.
Din nou presedinte al Camerei Deputatilor. ... Domnul presedinte Nastase are consolarea ca este presedinte. Al Camerei Deputatilor, nu al Romaniei, dar totusi presedinte. ... Chipurile, la un moment dat, Alianta a gresit si din greseala… a iesit Nastase presedinte. ... Sau cine se mai gandeste la Revolutie?
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
cine detine controlul AJVPS poate face sau nu jocurile unor concesionari privati, care ar dori fondurile de vanatoare numai pentru ei. ... Fostul premier Adrian Nastase a fost presedintele de onoare al AGVPS, iar actualul presedinte al asociatiei este Mugur Isarescu - guvernatorul BNR.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost ales din nou presedinte al Organizatiei judetene PSD Bacau, dupa ce in iunie anul trecut, asumandu-si rezultatele slabe inregistrate in alegerile locale, demisionase. Dintre cei 332 de votanti in cadrul conferintei judetene, doar zece nu l-au vrut presedinte pe Hrebenciuc pentru urmatorii doi ani.
Monica Margineanu Carstoiu, CșI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, presedinte al Asociatiei "Arhitectura. ... Mircea Babes, CsI - Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane, presedinte al asociatiei "Vasile Parvan" prof. ... Ioan Piso, presedinte al Fundatiei Culturale "Rosia Montana" prof.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
E posibil sa preluam puterea cata vreme Basescu ramane presedinte, dar solutia e suspendarea sa/ Ponta: Inlaturarea lui Traian Basescu e o conditie".
Presedintele a condamnat modul in care s-a constituit noul guvern si a repetat ca singura solutie pentru iesirea din criza sunt alegerile anticipate.
Cine cu cine e in alianta? Cine e in opozitie si cine e la putere?
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: "Un presedinte demn pentru o Romanie europeana: ... Prima parte a scrisorii este un rechizitoriu la adresa actualului presedinte Traian Basescu.
Asadar, oameni politici sau analisti imping cu totii in spatiul public, din motive radical diferite, ideea ca partidele vechi au expirat, ca liderii lor s-au uzat pana la refuz si ca e nevoie de altceva, cu totul diferit de ce-am avut in ultimii 20 de ani.
Dar povestea nu e atit de simpla pe cit pare. Cine isi muta ministrii din loc? ... Cine a sustinut mai bine programul Aliantei DA? Si cine trebuie sa isi puna cenusa in cap? ... Cine va plati in 2008 costurile guvernarii? ... Pe cine va cadea magareata?
Sau, cine stie, e o consecinta logica a premiselor create, ce se pot exprima printr-o alta zicala de duh - unde-i mare sfada, acolo isi vara dracul coada. ... Ia te uita, nene, cine ne apara de spioni, cine ne conduce, cine ne toaca banii!
In privinta asta - adica cine ramane la guvernare - va decide Parlamentul". ... "Nu cred ca putea fi cineva un presedinte mai catastrofal decat este Traian Basescu" Mai departe, liberalul afirma ca "Basescu are accese mai periculoase decat PSD-ul. ... Apoi, pe cine a pus Basescu la sefia SRI?
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
google-analytics.com