Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (3.90 secunde)
Niciunul dintre liderii europeni pe care i-am contestat nu ne va ierta Referendumul a transformat Romania in "subiect de ingrijorare internationala" si "a oferit o ocazie inamicilor sau competitorilor Romaniei sa ne sanctioneze", iar liderii europeni care au fost contestati sau jigniti de politicienii romani nu vor uita asta, a sustinut sociologul Vasile Dancu (PSD), intr-un interviu acordat Ziare.com.
Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj. Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: Andreea Negru (Continuare) - Aveti familie ramasa in Siria acum? - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt.
Ministerul Finantelor este ciuma pentru Senat si muma pentru presedintele Basescu.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei va continua sa creasca accelerat in trimestrul al treilea din 2008, cu 8,85%, chiar daca mai multe state europene au anuntat intrarea in recesiune, insa anul viitor avansul va fi de doar 3,75%, potrivit mai multor economisti romani intervievati de Reuters.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. Fane Spoitoru a declarat ca "Dumnezeu a facut dreptate”.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Astazi, isi aniverseaza ziua de nastere Mugur Isarescu, unul dintre cei mai importanti economisti romani, care indeplineste in prezent functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. De asemenea, el a fost prim-ministru al Romaniei in perioada 22 decembrie 1999 - 28 noiembrie 2000.
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta). • A intrat in grupul Carrefour in 1980.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. ... In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. ... Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta.
google-analytics.com