Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (3.94 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. • Abstinenta economica Mai tineti minte cand ni se spunea ca societatile de consum, sistemele capitaliste in general, miros urat?
10% dintre bloggerii respondenti au castigat anul trecut peste 1.000 de euro, arata un studiu recent.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: Sa nu mai vindem falsuri romanilor!", pe care o puteti citi in continuare. ... PRESEDINTELE SI-A REVENIT IN SIMTIRI.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
Administratia Prezidentiala, presedintele insusi si Partidul Miscarea Populara dau din colt in colt. In timp ce PDL cu un ochi rade si cu un ochi plange. Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari?
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
"Sfatuiti-l pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele Romaniei" O noua scrisoare in atentia presedintelui Comisiei Europene Tot mai multi intelectuali incearca sa le explice liderilor europeni cum stau de fapt lucrurile in Romania.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna.
Astfel, anul viitor a fost declarat "Anul european al inovarii", ocazie cu care antrepenorii vor beneficia de o serie de facilitati. ... Cel putin asa a precizat europarlamentarul Adriana Ticau, prezenta vineri la inchiderea proiectului "Management performant in mediul de afaceri galatean".
Investitiile straine directe au scazut anul trecut cu 48%, la 4,9 miliarde de euro. Directorul general al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, Cristian Parvan, a declarat ca statul nu are bani, iar parteneriatele public-private ar atrage capital.
Cine va credeti, domnule Iohannis? ... Ion Spanu) Nu sunteti nici un mare savant in ceea ce priveste fizica pentru ca nu sunteti vreun Henri Coanda, nici un mare profesor caci nu sunteti Grigore C. ... Si atunci, cine va credeti, domnule Klaus Iohannis?
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne intoarcem in direct cu presedintele Romaniei, ii voi adresa intrebarile dumneavoastra. ... Ne intoarcem in cateva minute.
Lor li s-au taiat deja sporurile anul trecut, iar acum nu mai pot platiti cu un sfert mai putin. ... La ea nu se poate ajunge decat printr-o schimbare radicala a filosofiei de guvernare, pe care PSD o propune tuturor romanilor, ca proiect pentru constructia unei noi societati.
google-analytics.com