Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (3.98 secunde)
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Membrii PSD au iesit, cu mic cu mare, pe strazile celor mai importante localitati, declansand "razboi total Aliantei portocalii". ... Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat ieri ca partidul sau a declansat "razboi total Aliantei portocalii", pe care intentioneaza sa o "darame de la putere".
Ministerul Finantelor a amanat stabilirea calendarului anual de emisiuni de titluri de stat pana la adoptarea legii bugetului de stat pe anul 2009, licitatiile urmand sa fie anuntate, temporar, prin prospecte de emisiune lunare.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Ancheta comisiei parlamentare care a fost constituita pentru cercetarea presupusurilor abuzuri constitutionale ale presedintelui Traian Basescu ar trebui sa se finalizeze cu un raport acuzator, adica un fel de rechizitoriu, pe baza caruia apoi plenul legislativului sa aiba motive serioase ca sa aprobe suspendarea sa din functie.
Tariceanu vorbeste despre falimentul lui Traian Basescu si despre miza alegerii unui altfel de presedinte in aceasta toamna. ... In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
Pentru ca au avut in 2009 afaceri de peste 70 de milioane de lei, au multi angajati si detin active importante, peste 40 de firme doljene vor trece de la anul in categoria marilor contribuabili. ... Aflati din GdS dupa cine "plange"
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008.
Analistii sustin ca piata Casco - estimata la un miliard de euro - se va injumatati in 2009 din cauza crizei. ... Din cauza problemelor financiare, asiguratii renunta la o buna parte din polite, in special la cele care nu sunt obligatorii.
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Dar Basescu e acum presedintele tarii si nu ar cam avea voie sa se amestece in treburile interne ale Partidului Democrat. Numai ca eu, una, mai mereu uit ca presedintele PD-ului nu mai e Basescu, ci e Boc.
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. ... La astfel de imprumuturi se adauga si riscul valutar, astfel ca rata poate urca daca se depreciaza leul in raport cu euro, dolarul sau francul elvetian.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews.
In plina criza, cifrele de la Fiscul doljean sfideaza logica. DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Ne propunem ca in randurile de mai jos sa explicam pe intelesul tuturor cum se voteaza si unde, cine poate contesta identitatea alegatorilor si care este procedura de anulare a alegerilor intr-un colegiu uninominal. Cine are drept de vot?
google-analytics.com