Cautare

28320 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009 6 dec" (3.37 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Atacul lui Traian Basescu la fostul suveran a socat pe toata lumea, acum citeva luni, mai ales ca nu a fost o iesire de moment, ci debutul unei serii intregi de critici si invective, dovedind luciditate si premeditare.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Am povestit cum am fost perchezitionat cu mandat penal de Directia a cincea a Securitatii, care se numea Directia de Cercetari Penale, cum am fost apoi interogat zile de-a randul, cum am fost supravegheat, cum mi s-a propus sa semnez un angajament si am refuzat si ce mi s-a intamplat in acea zi.
Mesajul intelectualilor se doreste a fi un protest la pozitiile exprimate de liderii europeni din ultima perioada. ... Presedintele Consiliului European, ES Herman Achille Van Rompuy; Presedintele Comisiei Europene, ES Jose Manuel Durao Barroso; Vice-Presedintele Comisiei Europene, ES Viviane Reding;
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. Fane Spoitoru a declarat ca "Dumnezeu a facut dreptate”.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Zeci de administratori de firme private au venit saptamana aceasta, la sediul Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, pentru a cere suspendarea activitatii firmelor pe o perioada de trei ani, dupa ce, in ultimele zile ale lunii aprilie, sute de firme au solicitat suspendarea activitatii de teama impozitului forfetar care "curge" de la debutul lunii mai.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Sondajul a inceput la 17-Dec-2018 22:09 1) DANCILA- 48,54% (9279 voturi) 2) PONTA - 24,84% (4748 voturi) 3) CIOLOS - 16,26% (3108 voturi) 4) TUDOSE - 6,29% (1203 voturi) 5) GRINDEANU - 4,07% (778 voturi)
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
DCNEWS a publicat un sondaj online cu o singura intrebare: ... Iata rezultatele sondajului, care a inceput la 19-Dec-2018 20:00 TAXA pe LACOMIE este:
Însa, pasiunea sa pentru calculatoare i-a convins sa îi sustina initiativa de a înfiinta o companie de software împreuna cu Paul Allen, colegul sau de scoala. Bill Gates, fondatorul Microsoft, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, s-a nascut în Seattle, statul Washington, ca fiu al lui William H.
In 14 iulie 1789 a avut loc Caderea Bastiliei, inceputul Revolutiei franceze, care a condus la caderea monarhiei si instaurarea primei Republici Franceze. Se sarbatoreste Ziua nationala a Frantei. Alte evenimente la 14 Iulie • 1862 - S-a nascut, la Viena, Gustav Klimt, pictor austriac (6 feb.
Am fost in 21 la baricada de la Inter, in 22 dec. ... Daca ar fi si numai atat din cat mi-a fost dat sa traiesc, pot spune ca a meritat totul.
Popor in clasamentul fericirii De ce s-a nimerit sa fie-asa Popor suit frumos in seaua firii Sa fii descalecat si umilit Pus jos in clasamentul fericirii?
google-analytics.com