Cautare

28305 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 07 12 2009" (3.45 secunde)
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic: s-a razboit cu toata lumea, de la premier la parlamentari, cu societatea civila, cu bugetarii si cu IMM-urile.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. ... Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta.
Ministerul Finantelor nu are o fundamentare a cifrelor pe baza carora s-a stabilit impozitul minim. Oficialii sai sustin ca impozitul este o masura corectiva si nu reprezinta o crestere a fiscalitatii.
Altii aproape ca nici nu mai stiu pentru a cita oara vin "la viza " si se grabesc sa ajunga in Peninsula, ca nu cumva "padrone " sa angajeze pe altcineva in loc. Genoveva face parte din a doua categorie.
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim:
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe. Acciza pe care o vom plati la aceste produse va creste, pentru ca a crescut cotatia euro în raport cu leul.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
Directorul general al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, Cristian Parvan, a declarat ca statul nu are bani, iar parteneriatele public-private ar atrage capital.
A publicat numeroase carti, articole si studii in domeniul cercetarii spatiului aerian prin intermediul metodelor radiolocatiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN si a participat la realizarea unui mare numar de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatura stiintifico-fantastica.
Prin Iohannis, Romania a optat pentru un nou Mare Licurici: Germania Inainte de a pleca la Bratislava, la summitul informal al UE, Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa. Despre summit a vorbit presedintele si dupa incheiere.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Membrii PSD au iesit, cu mic cu mare, pe strazile celor mai importante localitati, declansand "razboi total Aliantei portocalii". ... Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat ieri ca partidul sau a declansat "razboi total Aliantei portocalii", pe care intentioneaza sa o "darame de la putere".
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... Intr-un text tulburator publicat pe blog, I know what you did this summer, scriitoarea Petronela Rotar scrie despre experienta de a fi avut coronavirus.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Declaratia lui Dominique Strauss-Kahn, directorul general al FMI, nu a fost mincinoasa!
google-analytics.com