Cautare

28314 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 07 12 2009" (3.24 secunde)
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. Conform INS, PIB-ul Romaniei a scazut cu 8,8% fata de aceeasi perioada a anului 2008.
De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii: Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Administratia Prezidentiala, presedintele insusi si Partidul Miscarea Populara dau din colt in colt. ... Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari? Cine l-a angajat acum, in 2014? Si cine a angajat consultantul in 2009?
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii.
Cine va credeti, domnule Iohannis? ... Si atunci, cine va credeti, domnule Klaus Iohannis?
Niciunul dintre liderii europeni pe care i-am contestat nu ne va ierta Referendumul a transformat Romania in "subiect de ingrijorare internationala" si "a oferit o ocazie inamicilor sau competitorilor Romaniei sa ne sanctioneze", iar liderii europeni care au fost contestati sau jigniti de politicienii romani nu vor uita asta, a sustinut sociologul Vasile Dancu (PSD), intr-un interviu acordat Ziare.com.
Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Atunci, nimeni nu s-a speriat foarte tare, am strans cureaua pana ne-am fracturat coloana vertebrala, dar chiar si asa, paralizati, am mers inainte. ... Si, uite asa, a inflorit comertul, au crescut serviciile financiare.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
google-analytics.com