Cautare

26572 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (3.68 secunde)
Evenimentul central s-a petrecut pe 27 septembrie 1989 pe la ora 18.30.
O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov. Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan.
Rezum mai jos, cele ce mi-a relatat, in mai multe randuri, ultima data in 2013. Dupa terminarea liceului, in 1968, a incercat, fara succes, sa fie admis la Institutul de Arte Plastice, dupa care a ramas in Constanta, urmand Scoala Populara de Arta, pentru a-si imbunatati pregatirea.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Ati vazut ca, atunci cand s-au taiat salariile, situatia a fost foarte palida. ... interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva ! ... De aici, lucrurile s-a extins spre aroganta puterii.
Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace. Acum, Olga Tudorache a ramas singura.
Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate. Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
'WikiLeaks a mai lansat pe piata un document de senzatie. ... Si care demonstreaza, din nou, ca una spune Presedintele Traian Basescu si alta face.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a discutat cu oficiali francezi, in cursul vizitei sale la Paris, despre crearea in Senat a unui Forum Constitutional, care sa vina cu propuneri privind reforma Constitutiei si care sa reuneasca specialisti si reprezentanti ai parlamentelor din statele UE, informeaza Mediafax.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
• Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a luat atitudine fata de recentele abuzuri ale unor institutii ale statului. ... In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
• Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a luat atitudine fata de recentele abuzuri ale unor institutii ale statului. ... In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
Obiceiul a disparut o data cu moda, dar si cu ciorapii de nylon. ... Remanierea este un surogat cerut de Basescu, in locul alegerilor anticipate pe care le-a ratat. ... Cine isi muta ministrii din loc?
Cine e mai sef, cine trebuie sa fie sef, cine vrea si cine trebuie sa fie sef. ... Si deja se prefigureaza o noua interventie de la centru tocmai pentru a calma spiritele mai mult decat incinse.
google-analytics.com