Cautare

26563 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (3.57 secunde)
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
"Sala a hotărat: ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier.
Care incita populatia Romaniei la razboi civil si la atentat impotriva ordinii constitutionale. ... Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
Cine demite pe cine? ... Presedintele si primul ministru. ... Presedintele Traian Basescu a cedat, sub o presiune enorma a opiniei publice, care a ales la locale USL, si, de voie, de nevoie, a acceptat un guvern condus de Ponta.
"cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza: ... Nu m-am batut niciodata cu pumnul in piept, dar in diferite momente ale evolutiei PSD am participat la efortul de afirmare a sa ca un partid social-democrat, ca partid de guvernamant, la luarea deciziilor.
Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa. S-a apropiat si a zis ca se va aseza un pic sa se odihneasca inainte sa plece spre casa.
Pe 4 iulie 1989, la ora 21.00, in parcul Mtacminda din Tbilisi, Georgia, martorul isi conducea prietena acasa, cu automobilul, cand a avut o pana de motor. A plecat sa aduca niste apa pentru radiator, dar cand s-a intors, fata disparuse.
Evenimentul central s-a petrecut pe 27 septembrie 1989 pe la ora 18.30.
O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov. Pe 18 mai 1989, linga satucul Katnik din Bulgaria, la ora 23.00 persoana numita, in evidentele lui Rosales, Jiril Jakimov, culegea ierburi de leac, cand a observat un OZN trecand lent desupra unui castan.
Rezum mai jos, cele ce mi-a relatat, in mai multe randuri, ultima data in 2013. Dupa terminarea liceului, in 1968, a incercat, fara succes, sa fie admis la Institutul de Arte Plastice, dupa care a ramas in Constanta, urmand Scoala Populara de Arta, pentru a-si imbunatati pregatirea.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Ati vazut ca, atunci cand s-au taiat salariile, situatia a fost foarte palida. ... interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva ! ... De aici, lucrurile s-a extins spre aroganta puterii.
Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace. Acum, Olga Tudorache a ramas singura.
Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate. Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
google-analytics.com