Cautare

26572 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (4.62 secunde)
Ministerul Economiei a publicat pe site-ul propriu proiectul pentru instituirea taxei de poluare pentru autovehicule. Ministrul Varujan Vosganian a precizat ca in urmatoarea sedinta a Executivului modificarile privind taxa de poluare auto vor fi promovate prin ordonanta de urgenta.
Vanzarile de autoturisme noi au scazut cu 1,6% in primele cinci luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 114.058 unitati, in timp ce piata auto totala a urcat cu 3,6%, avans dat de livrarile de vehiculele comerciale si autobuze.
Firefox 4, cel mai nou browser de la Mozilla, lansat pe 22 martie a fost descarcat pana in prezent de 80 de milioane de ori de internauti din intreaga lume, iar in tara noastra a fost downloadat de 756.981 de ori.
Sergio Mattarella a fost reales sambata presedinte al Italiei. ... In Italia, 1.009 parlamentari si reprezentanti regionali au dreptul de a alege conducatorul tarii printr-un vot secret.
Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. Fane Spoitoru a declarat ca "Dumnezeu a facut dreptateā€.
Oricat de putine lucruri as fi stiut eu pe atunci, tot imi dadeam seama ca, in harmalaia sedintelor FSN, se construia de fapt noul sistem politic, economic si social al Romaniei.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... Cum s-a intamplat? - Orasul Homs a fost eliberat de structurile regimului. ... S-a dus si l-a tras intr-o zona mai sigura, sa-l salveze, si atunci i-au cazut telefonul si umbrela, si atunci l-au impuscat.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. ... A crescut intr-un mediu impropriu si ce educatie a avut el...
Candidatul PSD la presedintie, Victor Ponta, a anuntat in urma sedintei de marti a coalitiei de guvernare, variantele sale de premier in cazul in care devine presedinte: ... Victor Ponta si coalitia vor decide cine va conduce executivul in functie de situatia in care se va afla Romania.
Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant. ... Ne-am luat dupa sloganul scris pe afise - Presedintele lucrului bine facut - si ne-am asezat intr-o mare Sala de Asteptare, din care n-am mai plecat de atunci.
Am povestit cum am fost perchezitionat cu mandat penal de Directia a cincea a Securitatii, care se numea Directia de Cercetari Penale, cum am fost apoi interogat zile de-a randul, cum am fost supravegheat, cum mi s-a propus sa semnez un angajament si am refuzat si ce mi s-a intamplat in acea zi.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura. Puteti citi in continuare discursul integral, extras din stenograma sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 8 februarie 2017.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
Vor fi premiate celebritati romano-ameriocane de pe Coasta de Est a Americii, prima parte.
google-analytics.com