Cautare

25236 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (3.44 secunde)
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD. Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. Principalele declaratii ale sefului PSD:
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, l-a criticat ieri dur pe presedintele formatiunii, Mircea Geoana, care ar duce partidul in jos, pe o panta periculoasa, si a acuzat "manevrele de culise" indreptate impotriva sa dupa ce si-a anuntat candidatura la sefia PSD.
Ponta il impinge pe Geoana sa rupa PSD. Vanghelie de-abia asteapta Presedintele Senatului asteapta excluderea din partid pentru a demara o noua constructie politica.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Lovitura de stat al carui personaj si instigator principal este presedintele Klaus Iohannis - mutulica al nostru care a renuntat brusc la postura de autist si actioneaza cu iresponsabilitate impotriva Guvernului, fara sa tina cont de votul din decembrie 2016.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, in cursul zilei de ieri, ca si-a depus oficial dosarul de candidatura pentru sefia partidului.
Prima zi a Congresului PNL a marcat alegerea structurii de conducere a formatiunii politice, in frunte cu noul presedinte al partidului, Calin Popescu-Tariceanu. Peste 1.500 de delegati din teritoriu au fost prezenti ieri la Congresul ordinar al PNL, in sala “A.I.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. El sustine ca are documente privind interventiile PSD in acest sens la Bruxelles. Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Si sa asculte, sustine candidatul Partidului National Liberal, Victor Manea.
FUZIUNEA PSD-UNPR. ... Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie.
Spectacol de o stupiditate extrema a celor mai hulite partide romanesti, PSD si PC. ... Astfel, Mircea Geoana, presedintele PSD, a iesit vijelios pe scena, cerand demisiile ministrilor de Justitie, Interne si al Apararii si desecretizarea dosarului lui Omar Hayssam.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca grupurile parlamentare ale PSD, precum si senatorii si deputatii cu functii de conducere in cele doua Camere vor prezenta joi si vineri rapoarte de activitate, care vor fi analizate de conducerea partidului.
google-analytics.com