Cautare

25236 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (3.74 secunde)
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. ... Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Un grup de parlamentari si europarlamentari ai Partidului Social Democrat si lideri de organizatii judetene i-au adresat, marti dupa-amiaza, o scrisoare presedintelui Senatului, Mircea Geoana, prin intermediul careia ii aduc acestuia o serie de reprosuri si il acuza pe acesta de minciuna.
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit. ... Dar acest element volitional este un motor, un impuls continuu spre moarte, pentru a invinge materia.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
(dupa o pauza) Este interesant ce s-a intamplat in acesti ani, de cand am fost activ politic in PSD.
Liviu Plesoaianu a publicat pe facebook o contrascrisoare adresata tuturor romanilor, inclusiv grupului de disidenti Firea & Comp. ... Ei bine, am decis sa intru in politica in 2016 tocmai pentru a NU ii mai lasa pe altii sa isi bata joc inca o data de voturile oamenilor!
Institutul de Politici Publice (IPP) a dat publicitatii, marti, un raport privind activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie - iunie 2008, analiza urmarind prezenta senatorilor si deputatilor la sedintele de vot ale celor doua Camere, prezenta pe grupuri parlamentare si activitatea legislativa, masurata in initiative legislative.
Spre surprinderea tuturor, batalia cea mai apriga s-a dat pentru administratia orasului Techirghiol, unde cei doi candidati s-au "batut" in sesizari la BEJ, pentru obtinerea unui singur vot, care le deschidea drumul catre primarie.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
De ce s-a certat Ponta cu Geoana, analiza pe care o puteti citi in continuare. 'Puterea mogulilor in partid, alianta cu PNL, proiectul suspendarii lui Basescu si intrarea la guvernare acestea au fost mizele confruntarii dintre fostul si actualul presedinte al PSD.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a lansat, duminica, proiectul intitulat "Un PSD pentru Romania", intre punctele acestuia fiind cuprinse o serie de propuneri privind modul de comportament si directia in care merge PSD fiind necesara inclusiv asumarea "punctelor gri" de genul "Piata Universitatii".
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase este asteptat astazi la sediul partidului pentru a lamuri situatia datoriilor din campania electorala.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. Situatia asta a adus multe complicatii unui partid care in ultimii patru ani a facut tot ce a vrut.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. Situatia asta a adus multe complicatii unui partid care in ultimii patru ani a facut tot ce a vrut.
Primarii PSD din Dolj fac apel la unitatea partidului si critica departamentul juridic al partidului Primarii PSD de Dolj care s-au intalnit, miercuri, cu conducerea organizatiei judete au facut apel la unitatea partidului, insa au criticat departamentul juridic al formatiunii politice care i-a sugerat lui Victor Ponta si Biroului Permanent ca schimbarea lui Geoana cu Corlatean este "facila si fezabila".
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
google-analytics.com