Cautare

331 de rezultate pentru "cezar" (3.60 secunde)
In schimb, ieri, vicepresedintele PD Cezar Preda a catalogat decizia de iesire de la guvernare a PC drept o decizie inteleapta, care va folosi ambelor parti.
Cei mai multi dintre liderii PD nu si-au reactualizat, deocamdata, declaratiile de avere pe anul 2006, printre acestia numarindu-se presedintele PD, Emil Boc, secretarul general al PD, ministrul Vasile Blaga, deputatii Ioan Oltean, Cezar Preda si Cristian Radulescu, precum si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
clarificari doctrinare si perspective nationale", la care au fost invitati, pe langa analisti si reprezentanti ai societatii civice, si democratii Cezar Preda si Ioan Oltean.
Pe de alta parte, democratii se asteapta ca premierul sa faca anuntul privind noua formula guvernamentala, fara PD, doar cu PNL si UDMR, a afirmat Cezar Preda intr-o emisiune televizata.
Deputatul PD Cezar Preda s-a aratat ieri indignat de atitudinea liberalilor. Intr-un comunicat de presa semnat de liderul democrat, acesta arata ca liderii PNL copiaza in detaliu modelul pesedist si trateaza tara ca pe propria lor mosie.
Langa el, toti liderii PD- Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Anca Boagiu, Dorel Onaca- care i-a fost si bodyguard, la iesirea in multime, Stelian Dutu, decoltata Elena Udrea, tinuta de vorba de Romulus Minca, foarte interesat, de altfel, de pieptul generos expus de democrata blonda, dar si PLD-istii Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Mircea Iustian, alaturi de Monica Macovei.
Radu Berceanu, Cezar Preda, Vasile Blaga, Elena Udrea, Marius Marinescu, Adriean Videanu, Cristian Radulescu, Ioan Oltean. Pe ultima pagina, publicatia reia sloganul lansat de presedintele PSD Mircea Geoana la mitingul de la Iasi - "Voteaza DA!
Democratii se asteptau la "piedici" Referindu-se la motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece", vicepresedintele PD Cezar Preda a spus ca democratii stiau de la inceput ca vor intampina multe piedici.
Parlamentarii ar fi trebuit sa se exprime prin vot secret asupra propunerii PD ca deputatul Cezar Preda sa fie numit membru si, ulterior, presedinte al Comisiei de exercitare a controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe.
In ceea ce ii priveste, democratii au afirmat, prin intermediul lui Cezar Preda, ca: "Vom vota orice derapaj de la orice angajament pe care l-a avut PNL si PD in 2004.
La randul sau, vicepresedintele PD, Cezar Preda, spune ca democratii nu vor colabora cu PNL cat la conducerea partidului se afla Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu sau cu Ludovic Orban.
In replica, vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ca democratii nu au cum sa fraudeze alegerile deoarece, "in general, acesta este atributul puterii, iar PD nu este la putere si nu organizeaza alegeri".
Cele mai vehiculate sunt, in acest context, nume ca Mircea Toader, Cezar Preda, Radu Berceanu, Mihai Razvan Ungureanu, Monica Macovei, Ionut Popescu sau Georghe Flutur.
Deoarece "coruptia a ajuns pe masa Guvernului", iar Romania este condusa "in nesimtire", premierului Calin Popescu Tariceanu trebuie sa demisioneze din functie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PD Cezar Preda.
Un exemplu in acest sens, este vicepresedintele PD-L Cezar Preda, care si-a anuntat intentia de a candida la functia de primar al municipiului Buzau, la alegerile locale din acest an.
Au fost cateva zone in Romania, la noi, la Suceava cu domnul Flutur, la Buzau cu domnul Cezar Preda. Acestea au fost bataliile cele mai mari.
Comisia de Relatii Internationale este formata din jurnalistul Sever Voinescu, Teodor Vatafu (consilier al lui Theodor Stolojan, fost secretar III in MAE) si deputatul Cezar Preda.
Primul loc este ocupat de Emil Boc, urmat de Nicolae Vacaroiu si Paul Pacuraru.Urmeaza Codrut Seres (4), Adrian Nastase (5), Miron Mitrea (6) si Cezar Preda (7).
Eu cred ca daca Cezar Preda ar trebui sa ceara demisia cuiva, trebuie sa i-o ceara lui Traian Basescu, care are imunitate absoluta", a mai spus presedintele CN al PSD.
Presedintele PD-L de la sectorul 2, Anca Boagiu va candida impreuna cu Mircea Cinteza, Catalin Militaru (fost presedinte al PLD sector 2), Romeo Pop si Dan Cezar Ionescu (candidat al partidului la Primaria de sector).
google-analytics.com