Cautare

331 de rezultate pentru "cezar" (2.55 secunde)
Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, IaromiraPopovici sau Simona Sora.
El a renuntat la functie dupa ce au demisionat vicepresedintele filialei, Daniel Olteanu, si consilierul judetean Cezar Craescu. Pe de alta parte, conducerea organizatiei judetene Vaslui a PNL a declarat ieri ca gestul fostului lider barladean este firesc.
Printre romani, Anul Nou era o sarbatoare extrem de populara, timp de distractie, bautura si orgii. Imparatul roman Iulius Cezar a fost cel care a instituit Festivalul de Anul Nou pe 1 ianuarie.
Imparatul roman Iulius Cezar a fost cel care a instituit Festivalul de Anul Nou pe 1 ianuarie, cu toate obiceiurile romane de Saturnalii.
Platon, Banchetul (sau despre dragoste), in volumul Dialoguri, Bucuresti, Editura pentru literatura universala, 1978, traducere de Cezar Papacostea 3. Marsilio Ficino, Asupra iubirii (precedata de Banchetul lui Platon), Timisoara, Editura de Vest, 1992, p.
Firma RER Ecologic Service REBU SA este, potrivit mass-media, controlata de persoane importante ale PDL, in frunte cu deputatul Cezar Preda.
Mai mult, informatiile aparute in presa conform carora ar urma sa fie inlocuit de vicepresedintele PD Cezar Preda sunt doar "speculatii politice", a explicat Athanasiu.
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR).
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ca dorinta presedintelui PC, Dan Voiculescu, si a chiar a premierului ca acesta sa faca parte din Guvern este "o eroare" pentru care Alianta D.A.
Printre cei nemultumiti de luarea unei asemenea decizii se numara si democratul Cezar Preda. Si consilierul de stat Marius Oprea este impotriva acestei decizii, amenintand ca isi va da demisia in cazul in care presedintele PC va fi numit vicepremier.
De altfel, la putin timp dupa anuntarea rezultatului de la referendum, au aparut si problemele lui Ludovic Orban, mai multi colegi, intre care Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scantei, Mara Calista, Cezar Preda si Catalin Predoiu, acuzandu-l ca dezbina partidul!
De aceea doresc sa termin canalizarile pe strazile Farului, Taunului, Vasile Lupu si Cezar Bolliac", a explicat edilul sef al urbei.
Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat, a declarat ieri ca UDMR ar trebui sa se retraga de la guvernare daca intr-adevar isi cauta parteneri politici in Romania pentru proiectele legate de statutul minoritatilor si de obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Seful statului era insotit de aceasta data doar de garzile de corp, fara sotia sa Maria, si s-a asezat la aceeasi masa cu Vasile Blaga, Gheorghe Barbu, Cezar Preda, Marian Jean Marinescu si Gheorghe Albu.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca excluderea lui Theodor Stolojan nu este o problema exclusiva a PNL, in conditiile in care aceasta ar avea repercusiuni asupra credibilitatii Aliantei D.A.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a exclus ieri posibilitatea "unui troc politic" PD-PSD. "Speculatiile care se fac despre relatia, despre trocul PD-PSD, nu au niciun suport", a spus Preda.
In replica, Cezar Preda, vicepresedintele PD, a declarat ca deciziile instantelor ar trebui sa fie "calauze" pentru noi, insa considera ca este dreptul domnului Atanasiu de a-l actiona in justitie pe Traian Basescu.
Elena Udrea, Emil Boc, Cezar Preda, Ioan Oltean, Mircea Hava, Nicolae Iotcu, Gheorghe Falca, Valeriu Tabara, Roberta Anastase, Anca Constantinescu si Gratiela Iordache au ajuns in club dupa miezul noptii si s-au asezat la o masa aproape de ringul de dans.
In plus, "PD nu doreste sa primeasca cadouri de la nimeni si nici nu face cadouri nimanui", a aratat liderul democrat Cezar Preda, care crede ca taranistii nu sunt capabili sa se plieze pe realitatile romanesti.
google-analytics.com