Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (3.32 secunde)
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Ei si-au facut publica nemultumirea prin vocea unui lider radical al PD, vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinand ca Flutur este un demagog. Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
Gandul informeaza ca vicele PDL, Cezar Preda, are din nou nemultumiri fata de propriul guvern.
Deputatul PD Cezar Preda a declarat ieri ca, in timpul sedintei comune a Parlamentului, i s-a spus ca premierul Tariceanu l-a catalogat drept "tampit", democratul replicand ca, daca a fost asa, atunci Tariceanu si echipa sa sunt astfel.
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat ca raportul de forte intre cele doua partide in cadrul Coalitiei s-a schimbat si ar trebui rediscutat.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Cezar Preda (PDL): ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda:
Unul dintre vicepresedintii alesi sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare al democratilor, Cezar Preda, acuza conducerea PD de dezechilibru. Preda a subliniat ca nici el, nici Radu Berceanu nu figurau pe lista vicepresedintilor ardeleni, stabilita la Hanul lui Manuc.
Deputatul Cezar Preda avertizeaza ca trecerea legii de reducere a TVA la alimente poate face sa cada Guvernul. Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, este de parere ca legea de reducere a TVA la alimente este cea mai slaba disfunctionalitate a PDL de la declansarea alegerilor interne.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca nu a fost, nu este si nu va fi adeptul unei guvernari tehnocrate. Preda a precizat ca un astfel de mod de a conduce tara reprezinta apanajul anilor 1990, nu al anului 2007.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
"Pe Boc nu il mai asculta nimeni in guvern" Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca premierul Boc "cu greu isi poate stapani Cabinetul" si a ajuns ca niciun ministru sa nu-l mai asculte, in plus considera ca seful Executivului trebuia sa-l dea afara imediat pe ministrul Finantelor, "dar ii e frica", si crede ca remanierea din toamna nu va mai avea loc.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Reamintim, in acest context, faptul ca informatii referitoare la seful Transporturilor din Romania au circulat si in urma cu cateva luni, cand numele vehiculate pentru inlocuirea lui Gheorghe Dobre erau cele ale democratilor Laurentiu Mironescu (deputat), Radu Berceanu (senator), Cezar Preda (deputat) si Razvan Murgeanu, viceprimar al capitalei.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Cezar Preda:
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. ... Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda. Preda l-a luat in colimator pe ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur. ... Aceasta este demagogie", a spus Preda.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri la Buzau ca Partidul Conservator nu se integreaza in Coalitie, nu doreste sau nu poate, singurul lucru care ar fi trebuit sa-l faca de mult fiind plecarea de la guvernare.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
google-analytics.com