Cautare

2845 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (5.13 secunde)
Este inacceptabila diferentierea sistemului de vot sau a rezultatelor electorale in baza unor criterii etnice Senatorul Dan Sova (PSD) a declarat ca diferentierea sistemului de vot sau a rezultatelor electorale in baza unor criterii etnice este inacceptabila, iar aplicarea ei contravine organizarii democratice a sistemului politic, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres.
De fapt, Romania a fost aleasa pur si simplu pentru a ridica la fileu mingea PDL. De ce? Pentru ca, potrivit tuturor cercetarilor de piata, PDL este perfect plasat pentru a pierde intr-un mod semnificativ alegerile legislative.
Din punctul meu de vedere, votul de duminica arata cat se poate de clar doua lucruri: romanii sunt mandrii de tara lor si sunt mandri ca sunt cetateni ai Uniunii Europene.
Comportamentul inadecvat al functionarului public din institutii este rezultatul lipsei de informare a cetateanului, care nu cunoaste legile, nu stie ce sa pretinda omului din spatele ghiseului.
Cand au fost "eutanasiati" 7,5 milioane de romani de CCR, unde erau protestatarii?
Relatia noastra cu statul a devenit, cumva, usor rezumabila, fara acolade, ghilimele sau note de subsol: dumnealui statul se sterge de naduseala pe noi, iar noi ne proptim mainile in sold, ca precupetele, si protestam, topind vocalele intr-o sonora si prelungita huiuiala.
Peste doua zile, mai precis in ziua de joi, 20 februarie 2014, sarbatorim 158 de ani de la abolirea totala a sclaviei romilor in teritoriul actualei Romanii, printr-un act normativ promulgat de Barbu Stirbei, domnitorul Tarii Romanesti, in 1856, in ultimul sau an de domnie.
Mai putini cetateni cu drept de vot in Romania.
Dezbaterea europeana despre Brexit a generat si ceva reactii in randul politicienilor romani si in mijloacele de comunicare in masa romanesti; niciuna nu e demna de numele de pozitie nationala.
Riscuri si avantaje Premisa buna pentru proiectul PNL-PSD - pe care l-am sustinut mai inainte ca multi dintre fanii de acum sa-l consimta - este, deci, ca avem un precedent de colaborare pozitiva. ... Ca am uitat cu cine avem de-a face si ce riscuri ne asumam daca uitam.
Ion Iliescu recunoaste ca nu exista majoritatea necesara pentru suspendarea presedintelui Anuntul privind posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu este mai degraba o actiune tactica, intrucat opozitia nu dispune de suficiente voturi in Parlament pentru ca un astfel de demers sa aiba succes, a afirmat, joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Observator de Calarasi informeaza: ... Ea urmeaza un fel de principiu aristotelic: ... Din pacate, de multe ori o facem din ignoranta. Chiar daca simtim ca suntem ignoranti, nu facem nimic ca sa scapam de aceasta ignoranta.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. Singura modalitate de a iubi astazi Romania este de a spune adevarul despre dvs.: ... Unica urmare ar fi demisia de onoare!
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei". Scheele a fost oaspetele de onoare al celei de-a patra editii a Festivalului "Ziua Recoltei".
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Rezultatele slabe obtinute de PNL Constanta la alegerile europarlamentare incep sa faca primele victime la varful formatiuni. ... In cursul zilei de azi, unul din cei trei vicepresedinti ai filialei vor prelua conducerea interimara, viitorul lider al PNL Mangalia urmand a fi desemnat la alegerile interne programate pe 9 decembrie.
google-analytics.com