Cautare

620 de rezultate pentru "ceausescu" (2.72 secunde)
Si nostalgie dupa Ceausescu. Unii se cred Napoleon, Basescu se crede Ceausescu. Si zice sa fie ca atunci: partidul, Basescu, Rromania.
Nicolae Ceausescu: ... El este urmat in clasament, la mare distanta, de Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Nicolae Ceausescu, fiecare cu un numar de voturi negative mult mai mic decat al actualului presedinte.
Prestatia lui Basescu din aceste zile de criza sociala acuta are multe asemanari cu ultimele spasme ale regimului Ceausescu. ... Ramane ca Basescu sa in¬voce "agenturile", desi asta a fost una din putinele adevaruri sustinute de Ceausescu pana la moarte.
Ceausescu a fost un prost! ... De ce lui Ceausescu ii spuneau respectuos, Dictatorul, Cismarul sau, pur si simplu, Ceasca?" Dar ce, el a fost mai bun, mai milos, de merita asa apelative?...
A fost una dintre numeroasele propuneri care ii erau prezentate frecvent lui Nicolae Ceausescu si pe care le respingea sau le aproba cu modificari dupa care iar le modifica.
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
Iar cand cetatenii se prind de inselatorie, furia lor explodeaza. UE este in pragul exploziei. Macar de asta sunt constienti sobolanii gazduiti de mausoleul lui ceausescu?
Cei putini care i s-au opus lui Ceausescu, foarte putini, nu scuza lasitatea colectiva. ... Daca a zis un banc cu Ceausescu, in lift, orice dobitoc se crede azi indreptatit sa se numeasca anti-comunist.
Adevaratul urmas al PCR Asa cum scriam cu ani buni in urma, prin 2007, traian basescu este adevaratul urmas al lui nicolae ceausescu.
PPMT vrea sa revenim la cele trei regiuni istorice Maghiarii din Romania vor regionalizare asa cum era inainte de venirea la putere a lui Ceausescu.
Nicolae Ceausescu care a mizat pe faptul ca rusofobia va fi un argument suficient pentru a se face iubit si sustinut; ... Traian Basescu pare sa fi uitat cum a sfarsit Ceausescu...
De altfel, Mitropolia Moldovei vrea sa intre si in posesia fostei cabane de vanatoare a lui Ceausescu de la Nemtisor, precizeaza “Monitorul de Neamt“.
Muzeu pentru Ceausescu, cladire parasita pentru noi Cladirea de pe cheiul Dambovitei ar fi trebuit sa gazduiasca Muzeul Partidului Comunist Roman si un Muzeu National. Dar astea erau planurile unui alt “developer“, Ceausescu.
Chiar daca acest lucru pare de necrezut, ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o economie autosuficienta a dus Romania pe locul 9 in lume in functie de marimea flotei comerciale.
(...) Este foarte clar, vrem acord cu FMI, dar un acord de tipul unei auditari in comun cu Comisia Europeana, nu doar FMI, pentru ca noi facem parte din UE si principalul nostru acord este cu CE, un acord prin care sa nu mai luam bani imprumut, ca deja am luat in doi ani mai mult decat a luat Ceausescu si trebuie sa dam noi banii pe care i-a cheltuit domnul Basescu ca sa se realeaga presedinte, a spus Ponta, in cadrul unei conferinte de presa.
Securitatea lui Ceausescu pare o biata organizatie de soimi ai patriei fata de agresivitatea nemaiintalnita cu care, la 20 de ani de la revolutie, se intra cu cizma, cu microfoanele, cu aparaturile "ambientale", cu "tehnica" in vietile si dormitoarele oamenilor.
Un alt exemplu este Combinatul de la Calarasi, visul lui Nicolae Ceausescu. Aproape doua miliarde de dolari s-au investit aici inainte de Revolutie pentru a produce sina de cale ferata.
Un bulevard inceput de Ceausescu in Capitala, deschis circulatiei abia in 2011 Desi inceput in 1987, pe Bulevardul Matei Basarab nu s-a putut circula pentru ca acesta nu a fost finalizat.
Elena Udrea vrea sa-l continue pe Ceausescu : Canalul Dunare-Bucuresti Inpolitics informeaza : Udrea s-a saturat de proiecte marunte: "Vreau Canal Dunare-Bucuresti!" Ministrul Dezvoltarii Regionale, am numit-o pe Elena Udrea, da semne ca s-a plictisit de proiectele locale marunte, despre care afirma ca trebuie lasate primariilor si se "arunca" la lucrari-gigant:
va avea 125 de metri inaltime si va pune in umbra Casa Poporului, construita de Nicolae Ceausescu, arata un documentar realizat de Deutsche Welle. ... va avea 125 de metri inaltime si va pune in umbra Casa Poporului, construita de Nicolae Ceausescu, arata documentarul.
google-analytics.com