Cautare

620 de rezultate pentru "ceausescu" (3.10 secunde)
Cele mai tari declaratii ii apartin, la finalul acestor sapte zile, reprezentantului local al Partidului Ecologist Roman, Romeo Candea, care, nefiind ocupat cu grija europarlamentarelor, partidul sau neparticipand la acest scrutin, indeamna populatia la economie cand vine vorba de agent termic, dar este suparat pe directorul SC Apaterm ca a facut economie ca pe vremea lui Ceausescu si da caldura abia de la 1 noiembrie.
Elena Udrea a mai afirmat ca fostul dictator Nicolae Ceausescu este o parte a istoriei nostre si trebuie exploatat, la fel si mitul lui Dracula. "Nu consider Dracula sau Ceausescu brand de tara.
El aminteste de vizetele lui Ceausescu la fabrici cand totul iesea bine si le compara cu vizitele pe care le efectueaza acum premierul Boc si presedintele Basescu.
Nici Ceausescu nu si-a permis sa ameninte oamenii ca el are un stilou si ca face ce vrea cu el", a afirmat liderul PNL.
Ticalosia consta in acuza lansata la adresa 'conducatorilor de dupa executarea lui Ceausescu, care ar fi scos armata in strada, pentru a ucide 1600 de romani'", scrie Iliescu pe blog.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a declarat ca a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, in varianta unicamerala, din Casa Poporului intr-o cladire pe care Nicolae Ceausescu o construise pentru Biblioteca Nationala a Romaniei, informeaza www.mediafax.ro.
A fost ca ultima sedinta de CPEx a lui Nicolae Ceausescu, desfasurata intr-un acelasi spirit somativ, dar in sens invers. Atunci, Ceausescu parea gata sa demisioneze daca ceilalti l-ar fi contrazis.
'Pentru ceea ce guvernul Boc a facut si face in clipa de fata, Nicolae Ceausescu a fost impuscat ca un caine.
Acest gest mai reprezinta si prefata unor previzibile masuri de represiune impotriva grevelor si protestelor care se anunta - masuri ce vor fi luate, desigur, in numele Constitutiei si al apararii poporului, intocmai ca si Ceausescu, in decembrie 1989!
Si cred ca merita aceasta pedeapsa pentru ca incep sa cred ca Basescu e chiar mai rau decat Ceausescu, dintr-un motiv foarte simplu: Ceausescu, asa nebun cum era el, nu cred ca si-a urat vreodata tara si poporul.
E inceputul unui drum periculos, care nu se stie unde s-ar putea termina, dar care ne aminteste ca pana si in odioasa dictatura ceausista, Constantin Parvulescu a putut sa il critice aspru, de la tribuna congresului, in direct la TVR, pe liderul PCR, Nicolae Ceausescu si apoi sa isi reia locul in sala.
Dupa ce scriitorul Mircea Cartarescu a proclamat epoca Basescu terminata, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca se "indeparteaza" de seful statului, fiindca acesta a sustinut ca Ceausescu ar fi fost un mare presedinte daca ar fi stat doar 10 ani la putere.
In fine, regimul Ceausescu a primit lovituri mortale din exterior, comunismul din Europa fiind dizolvat la ordinul Moscovei, tot de acolo de unde sosise. Iubitor (superficial) de istorie, Nicolae Ceausescu a refuzat sa inteleaga lectiile acesteia, ratand succesiunea si lasandu-se prins in capcana unei revolte populare.
Este vorba despre 40% din domeniul de la Saliste, Sibiu, locul unde, inainte de ‘89, mergea sa se relaxeze Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu.
La Constanta n-a iesit nimeni inainte sa fuga Ceausescu din Comitetul Central... ... Am stat cu armele pe geamuri, fiindca primeam informatii ca vin securistii lui Ceausescu sa ia din nou puterea.
Daca USL continua ca azi, regimul Basescu bate recordul lui Ceausescu.
Dar nu am auzit niciodata, nici macar in perioada de maxim national-comunism antisovietic sub Dej si Ceausescu, ca Mihai I ar fi fost tradator de tara, ca ar fi vandut Romania rusilor.
Dar mi-as fi pus intrebarea dupa ce criterii isi organizeaza presedintele judecatile, de vreme ce poate spune ca Regele Mihai a fost tradator de tara si sluga la rusi, iar Ceausescu, in primii zece ani de mandat, a fost un bun presedinte.
Nicolae Ceausescu a reusit acest lucru. ... Problema este ca, dupa 21 de ani de la Revolutie si unii si altii continua inca sa-l regrete pe Ceausescu...
Basescu are o mentalitatea a la Ceausescu Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a comentat declaratia actualului presedinte, care, in cadrul unui interviu televizat sustinea ca "in stat exista trei puteri, executiva, legislativa si judecatoreasca.
google-analytics.com