Cautare

69826 de rezultate pentru "ce" (2.68 secunde)
In mod cert, opozitia va fi tratata cu refuz, din moment ce toate institutiile abilitate nu indraznesc sa carteasca in fata puterii, chiar daca activitatile electorale prestate de Iliescu sfideaza atat Constitutia cat si bunul simt.
Ei si-au facut publice odata cu candidaturile bunurile pe care le detin, insa in ciuda acestui fapt era necesar sa dea o noua declaratie dupa ce au dobindit mandatul.
Alianta D.A. Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Potrivit initiatorului, Comisia speciala a Parlamentului care controleaza activitatea Serviciului de Informatii Externe va avea in custodie tot serviciul secret condus de Gheorghe Fulga, in timp ce Comisiile pentru aparare, siguranta nationala si ordine publica ale Senatului si Camerei Deputatilor vor controla, prin comitete de supraveghere - un fel de subcomisii -, serviciile de informatii departamentale din cadrul MApN, Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Justitiei.
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna.
De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului.
Dupa cum transmitea intr-un comunicat inca de saptamina trecuta, Constantin Hutu recunoaste perioada de activist PCR, dar sustine ca nu este semnatarul articolului mentionat, in timp ce Dumitru Codreanu a spus ca "nu cred ca averea pe care am dobindit-o nu imi da dreptul sa candidez ", adaugind ca aceasta corespunde declaratiei de avere pe care a facut-o in urma cu aproape doi ani.
Deputatul Marton Arpad a declarat ca in perioada urmatoare UDMR va intocmi, alaturi de organizatiile civice, un proiect de lege in ceea ce priveste autonomia tinutului Secuiesc.
"Acum, cand marcati incheierea mandatului prezidential cu care ati fost investit in virtutea Constitutiei Romaniei, doresc sa va multumesc pentru tot ceea ce ati intreprins pentru a restaura democratia si pentru a construi o economie de piata in folosul poporului dumneavoastra, pentru a deveni membri NATO si pentru a va afla atat de departe pe drumul spre integrarea in Uniunea Europeana", se arata in scrisoare.
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie. Lipsa de cvorum a facut insa ca votul final ce trebuia dat pe marginea unor proiecte de lege sa fie amanat.
"Vom respecta legea si vom da jos bannerele din Piata Sfatului imediat ce vremea ne va permite acest lucru", a precizat Nita.
Dupa ce au primit asigurari ca Internationala Socialista ii va sprijini in alegeri, in detrimentul PD, liderii PSD+PUR au gasit un nou agent electoral din strainatate si l-au adus la Bucuresti pentru ca acesta sa spuna ca Romania va incheia negocierile de aderare la UE pana la sfarsitul lui noiembrie.
Peste tot pe unde se aflau pomi pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Oltenita, pe acestia erau lipite afisele electorale ale UN PSD+PUR si ale candidatului acesteia la Presedintie, Adrian Nastase.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Potrivit acestuia, variantele luate in calcul de Alianta PNL-PD pentru o eventuala colaborare post-electorala sunt UDMR si, probabil, PNTCD, ceea ce ar resuscita coalitia din perioada 1996-2000, CDR-PD-UDMR.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
"Este regretabil ca, in timp ce intreaga clasa politica, precum si societatea civila isi propun sa intareasca rolul si prestigiul Parlamentului Romaniei, tocmai un candidat la Presedintia Romaniei denigreaza si injoseste institutia legislativa si pe toti componentii ei.
google-analytics.com