Cautare

19674 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (4.42 secunde)
Daca, bunaoara, intr-o circumscriptie sunt patru candidati si se exprima 500 de voturi, majoritatea absoluta este de 251.
Blocajul in care se afla presedintele are insa cauze mai profunde decat esecul sau in a-i convinge pe liderii PDL sa incerce un salt pe celalalt mal al prapastiei. ... Toate acestea au jucat un rol in nevoia de a pune pe roate "Miscarea Populara".
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Social-democratii si-au trecut de votul Camerei Deptatilor motiunea pe agricultura, cu 131 de voturi "pentru", 63 de voturi "impotriva" si 17 abtineri. Pentru adoptarea motiunii au votat deputatii PSD, PD, PRM si deputatul PNL Adrian Semcu. Impotriva au votat deputatii PNL, UDMR si PC.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, referindu-se la bilantul Institutului de Politici Publice cu privire la absenteismul din plenul Parlamentului la voturile finale, ca, din momentul fraudarii votului de catre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase la Legea pensiilor si el si foarte multi colegi au refuzat sa mai participe la vot.
Motiunea simpla a senatorilor opozitiei intitulata "Politica externa este a Romaniei si nu a PDL" depusa la presedintele Senatului, este semnata de 53 de senatori PSD, PNL si PC.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
70 la suta dintre cititorii DCNEWS cred ca presedintele Iohannis ar trebui sa nominalizeze un premier PSD-ALDE Rezultate voturi Poll voting DCNEWS Klaus Iohannis ar trebui sa nominalizeze un premier:
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL. Fostul presedinte al PNL Prahova, Dinu Patriciu, a fost reales lider al organizatiei judetene duminica seara, la Ploiesti, cu 612 voturi “pentru“ si 102 “impotriva“.
Convocati pentru re-constituirea CJC, alesii judetului nu s-au simtit bine pana nu au facut "senzatie" din interpretarea Ordonantei nr. ... re-alegerea presedintelui de coloratura pesedista, Nicusor Constantinescu, cu 23 de voturi pentru.
Pöttering, care pana saptamana trecuta era presedintele Partidului Popular European (PPE, dreapta), a fost ales cu 450 de voturi din cele 689 exprimate, a anuntat decanul de varsta al Parlamentului European, socialistul italian Giovanni Berlinguer, in varsta de 82 de ani, care a prezidat sedinta.
Ponta vrea sanctionarea lui Voiculescu pentru ca a lipsit de la motiunea privind subventiile la incalzire Motiunea simpla a USL privind subventiile la incalzire a fost respinsa luni, desi opozitia a adunat mai multe voturi decat puterea.
Concret, DW analizeaza mesajele date de Traian Basescu dupa referendum, potrivit carora se simte mai puternic decit oricind si ca cele cca.8 milioane de voturi impotriva sa nu inseamna nimic in raport cu numarul celor care au ales sa nu vina la referendum.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
35 de alesi si-au impartit, in urma cu un an, functii si pozitii in Consiliul Judetului (CJ) Galati, dupa ce locuitorii din intreg judetul si-au exprimat preferintele electorale. ... Negocierile au scos la iveala, insa, ceea ce alegatorii nu aveau sa stie in momentul in care au acordat votul preferatilor.
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa ce BEC a dat rezultatele finale la primul tur al alegerilor locale, ca PDL a obtinut acum mai mult decat a obtinut Alianta D.A la alegerile din 2004.
google-analytics.com