Cautare

19674 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (8.33 secunde)
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
38 cu Blaga si unu cu Boc 78 de camere de luat vederi, 133 de fotoreporteri, peste 500 de jurnalisti din presa scrisa si audiovizuala interna si internationala s-au ocupat de relatarea acestui eveniment politic. Multe televiziuni si-au deschis chiar ministudiouri la Palatul Parlamentului.
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
Vezi articolele neconstitutionale Curtea Constitutionala a respins proiectul de revizuire a Constitutiei, propus de presedintele Traian Basescu. Au fost declarate neconstitutionale mai multe articole din proiect, printre care cel care prevede obligativitatea dovedirii ca averea a fost dobandita licit.
Dupa ce PSD i-a invalidat mandatul de consilier local, ieri, i l-au anulat si pe cel de consilier judetean. Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
PNL-PD si PSD au dominat alegerile partiale de duminica din unele localitati din tara, liberalii si democratii taindu-si insa partea leului.
Plenul Senatului a respins motiunea simpla a PSD intitulata "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani!", cu 49 de voturi pentru, 65 de voturi impotriva si nicio abtinere.
Pe linga motivatia bazinului electoral pe care PSD il are in nordul Moldovei, diferenta consistenta dintre cei doi se explica probabil si prin atentia pe care cei doi au dat-o judetului.
Crin Antonescu cere demiterea lui Baconschi, pentru declaratia privind voturile din diaspora Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii solicita premierului Emil Boc demiterea ministrului de Externe, Teodor Baconschi, pentru declaratia de la congresul PDL potrivit careia obiectivul sau este ca legea votului prin corespondenta sa le aduca democrat-liberalilor un milion de voturi.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
Primarul general Sorin Oprescu si Presedintele Traian Basescu sunt situati, amandoi pe primul loc in topul increderii in politicieni.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Nici macar loviturile sub centura aplicate, in ultimul moment, de Elena Udrea sau de presedintele Basescu nu au avut efectul scontat, ba chiar au radicalizat votul liberalilor, concretizat intr-o frumoasa "aproape" unanimitate: 1.194 de voturi pro Tariceanu, din 1.305 voturi exprimate de catre delegati.
Proiectul ii vizeaza pe chiriasii din casele nationalizate, a caror chirie expira sau care nu au negociat noi contracte cu termene acceptabile. Pentru adoptarea acestui act normativ erau necesare 69 de voturi "pentru". Initial, Senatul a respins legea cu 48 de voturi "pentru", 12 voturi "impotriva" si 12 abtineri.
Numar imens de voturi anulate in orasul nostru atat la alegerile pentru functia de primar, cat si la cele pentru Consiliul Local.
S-au inregistrat doar 149 de voturi "pentru" amendament, in timp ce 186 de parlamentari au votat "impotriva". ... Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
Sondajele de duminica seara, care o dadeau castigatoare pe Lia Olguta Vasilescu (USL) in fata lui Antonie Solomon (UNPR), s-au adeverit.
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
- Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru? Intrebare la care delegatii au raspuns cu un DA entuziast si cu aplauze. ... Viorica Dancila a obtinut 2880 voturi, in timp ce contracandidatii sai Ecaterina Andronescu a primit 541 voturi si Nicolae Banicioiu 292 voturi.
De ce unii politicieni, cand ajung in functii, devin brusc de zeci de ori mai bogati decat au fost la inceputul mandatului, iar altii declara aceleasi apartamente si conturi bancare ca la inceput, uneori subtiate?
google-analytics.com