Cautare

19674 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (6.35 secunde)
Diferenta intre Basescu (33,4%) si Geoana (30,1%) a crescut usor in ultimele 2 ore de vot Traian Basescu si Mircea Geoana intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, cu 33,4%, respectiv 30,1% din voturi, in timp ce Crin Antonescu a obtinut 22,5% din optiunile votantilor, arata exit poll-ul CSOP si IRES comandat de B1 TV si de Vox News, cu datele de la inchiderea urnelor.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
PDL - 28,16% din voturi, PSD - 28,05% si PNL - 19,81%. Aceste date au la baza rezultatele din 16.103 sectii de votare din cele 16.104 la nivelul tarii, singurul judet in care nu s-a finalizat centralizarea rezultatelor fiind Constanta.
Potrivit celui mai recent sondaj INSOMAR privind intentia de vot, Traian Basescu (foto) este pe locul intai in preferintele romanilor pentru un nou mandat la Cotroceni, cu peste 38% din voturi.
El a obtinut mai multe voturi decat contracandidatul sau, Mircea Geoana. Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. 16 voturi au fost anulate.
Deputatul PD-L Catalin Buhaianu si senatorul UNPR Liviu Campanu au absentat frecvent de la activitatile derulate in Parlament, de la inceputul lunii februarie pana in prezent.
Fostul ministru al Muncii a obtinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezinta 34, 85 la suta din numarul total al voturilor valabil exprimate. ... Candidata Partidului Social Democrat (PSD), Liliana Tolas, a obtinut 5.218 voturi (20,81 %) si s-a clasat pe locul al treilea in preferintele alegatorilor.
Senatorii au completat lista magistratilor de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), validandu-le, prin vot, pe Mona Pivniceru (din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie), pe Alina Nicoleta Ghica (din partea Curtii de Apel Bucuresti) si pe Florentina Gavadia, care este prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6.
Cei care au raspuns la sondaj pana in 12 ianuarie 2012 ora 7:00 A.M. au ales una dintre urmatoarele variante, dupa cum urmeaza: ... 9 voturi b. ... 40 voturi c. ... 25 voturi d. ... 185 voturi e. ... Toti au fost la fel de slabi:
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi pentru, 67 impotriva, 5 abtineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.
Ei spun ca au avut mai multi bani decat in 2009. ... Cand i-am intrebat, au spus ca nu au avut solutii. ... Ce m-a scarbit e ca toate promovarile care s-au facut au venit numai din armata.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
SIMULARE -Cate mandate vor obtine PSD si PNL la alegerile parlamentare. ... Lucian Negrea) STIRIPESURSE.RO a efectuat o simulare pe formula de calcul prevazuta in legea electorala pentru alegerile parlamentare si am aflat cate mandate vor obtine PSD si PNL la alegerile parlamentare.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dupa-amiaza, in orasul Covasna, la vila de protocol din statiune. ... Desigur, politicienii, s-au grabit sa ne bage in cap ideea ca prezenta sefului statului in Covasna, in contextual accenturii unor pozitii pro sau anti autonomie, ar avea un rost anume.
Daca in privinta PD-ului surpriza nu a fost extraordinar de mare, cunoscut fiind ca Mangalia este o localitate "portocalie" inca din timpul alegerilor generale de acum trei ani, nu acelasi lucru se poate spune despre doua formatiuni care au obtinut rezultate neasteptat de bune.
Sondajul permite doar cate un vot fiecarui vizitator, astfel incat este aproape imposibila trucarea rezultatelor prin votul multiplu.
Antonescu spune ca estimarea DeCe News privind votul a fost realista Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, vineri, intr-un interviu ca De Ce News a avut dreptate privind estimarile votului de la motiunea de cenzura, cand am informat cititorii de caderea Guvernului Ungureanu cu 238 de voturi.
In statistica nu sunt prinse persoanele fizice care au o locuinta pe teritoriul administrativ al Craiovei, dar mai detin proprietati si in alte localitati. ... "Proprietarii care au mai multe locuinte achita cel mai bine impozitele locale si nu prea au intarzieri", a mai spus directorul Sorin Marcu.
Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si seara se consuma cate un catel de usturoi. ... Timp de 2 zile, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. ... Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se cate o lingurita.
google-analytics.com