Cautare

19674 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (3.12 secunde)
Senatul si-a suspendat ieri sedinta, dupa cinci tentative de a vota o lege, esuate toate din cauza ca nu s-a intrunit numarul necesar de voturi nici pentru a vota acul normativ respectiv, nici pentru a-l respinge.
Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Au lipsit 17 voturi "pentru". Motiunea de cenzura initiata de opozitie a fost respinsa miercuri dupa ce nu a intrunit numarul necesar de voturi de 236, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Dumitru Pardau. Potrivit lui Pardau, au fost inregistrate 219 voturi favorabile motiunii, iar un vot a fost anulat.
Cererea nu a intrunit numarul suficient de voturi pentru a fi aprobata. In favoarea cererii de arestare au votat 116 deputati, iar 34 au votat impotriva. Pentru aprobarea arestarii erau necesare 147 de voturi.
USL are nevoie de 3 voturi pentru suspendare USL are nevoie doar de trei voturi in Parlament pentru suspendarea presedintelui, insa daca procedura se prelungeste dupa finalul sesiunii parlamentare, social-liberalii ar avea nevoie de inc&a 11 voturi, pentru ca multi dintre parlamentari vor pleca sa isi preia functiile castigate la alegerile locale, arata Mediafax.
Ros-albastrii au terminat pe 2 ultimul campionat, insa au dezamagit complet pe durata acestuia. ... Varela si Chipciu au plecat cu o saptamana inainte de startul sezonului, iar intaririle serioase intarzie sa apara.
In turul al doilea s-au calificat Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Klaus Iohannis, candidatul PNL, a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale cu 3.393.552 voturi (37,58%).
- Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii; ... - Moare cate putin cine-si face din televiziune un guru.
Pana in acest moment, iata cate voturi au inregistrat, in ordine, principalele evenimente politice ale anului, asa cum le-au formulat initiatorii sondajului: ... Revocare Kovesi- 33,70% (6895 voturi) 2. Denuntare protocoale- 26,28% (5377 voturi) 3. Protest 10 august diaspora- 18,68% (3822 voturi) 4.
Si iese cel care are cele mai multe voturi? ... Deja s-au facut aranjamente de "n" luate cate "k" pentru a se brodi apele in asa fel incat cine e musai sa iasa (sefii de partide si marii cotizanti, in special) sa mearga fara frica la vot.
Acesta a obtinut 964 de voturi, fata de doar 530 ale lui Ion Iliescu. De acum, presedintele executiv al PSD este Adrian Nastase, care l-a surclasat pe Sorin Oprescu cu 1.018 voturi la 433.
Presedintele PSD Arad, Marius Lazar, a declarat ca acest comitet de sprijin pentru Mircea Geoana va fi format din reprezetanti ai PSD si PC.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
Peste 2,5 milioane de moldoveni au avut de ales intre 20 de formatiuni politice si 19 candidati independenti care isi disputa cele 101 locuri din Legislativul de la Chisinau.
Un miliard de euro pentru cumparare de voturi in 2012, alaturi de modificari legislative avantajoase, pot face ca PDL sa obtina 25% din voturi, iar Alianta PSD-ACD sa aiba serioase probleme cu obtinerea magicului 51%.
lavinia Dimancea) In 2008 si 2009, seful statului a dat PDL postul de premier pe numarul de mandate si nu de voturi Unul dintre mesajele transmise insistent de presedintele Traian Basescu in iesirile sale publice e ca nu va desemna in ruptul capului un premier din partea USL chiar daca Uniunea va castiga alegerile parlamentare cu 51% pentru ca nu-i da voie Constitutia.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. ... BEC a respins, marti seara, solicitarea Aliantei, decizia de respingere fiind luata cu 20 de voturi “pentru“ si cinci “impotriva“.
Comunistii moldoveni au scazut la 44,7%, dupa numararea a 99,8% din voturi, mentinandu-se totusi la 48 de mandate in viitorul Parlament, a anuntat Comisia Electorala Centrala.
Senatul a adoptat legea Ponta-Antonescu privind uninominalul intr-un singur tur Senatorii au adoptat, marti, legea USL care prevede castigarea mandatelor de deputati si senatori de catre acei candidati care intrunesc cele mai multe voturi in colegiile in care candideaza, in sistem uninominal majoritar.
Aceasta masura a fost votata drept cea mai proasta de 25,86% dintre cititorii Ziare.com care au participat la sondaj, fiind urmata de incheierea acordului cu Fondul Monetar International - 17,15% din voturi si majorarea TVA la 24%, care a primit 15,72% din voturi.
google-analytics.com