Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (4.02 secunde)
Astfel, sondajul IMAS efectuat intre 29 noiembrie si 5 decembrie arata ca Adrian Nastase intruneste 57 la suta din optiunile electoratului, iar Traian Basescu 43 la suta.
Consiliul European a consfintit, odata cu intrarea Romaniei si a Bulgariei in Uniune, predarea stafetei la presedintia celor 25 catre cel mai mare stat din Uniune, Germania.
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada.
Sorin Rosca Stanescu ) Daca Guvernul Boc ar fi facut mai putine erori si daca recesiunea mondiala, si mai ales cea europeana, nu ar fi continuat, PDL ar fi fost interesat de organizarea cat mai tarziu a alegerilor.
Persoanele ale caror pensii sunt mai mici de doua milioane vor primi un ajutor de cinci sute de mii de lei, iar cele cu pensii cuprinse intre doua milioane si trei milioane cinci zeci de mii de lei vor primi cu o suta de mii mai putin.
Desi economistii au avertizat asupra problemelor ridicate de finantarea respectivelor proiecte - mult prea impovaratoare pentru anemicul nostru buget - PSD respinge orice critica si acuza opozitia de "indiferenta cinica fata de problemelor cetatenilor” si de neintelegerea "mecanismelor si echilibrelor potrivit carora functioneaza economia si bugetul general consolidat”.
FARCAS) In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din intreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat Pregatirea pentru descoperire.
Dupa patru luni de analize si discutii, Craiova ar putea avea de anul viitor un regulament privind cromatica fatadelor cladirilor din oras In Banie nu s-a renuntat la idea ca primaria sa fie cea care impune culoarea pe care o va avea o cladire nou construita sau una care se renoveaza ori se reabiliteaza termic.
Dominique Strauss-Kahn a reiterat, marti, ideea ca zona euro nu se afla in pericol, in conditiile in care bursele internationale si moneda unica europeana au inregistrat scaderi puternice din cauza temerilor privind extinderea crizei datoriilor. ... Chiar si in periodele favorabile au existat multi someri, multi angajati pe termen scurt.
Celalalt partid al Opozitiei, PRM a pierdut trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni.
Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale. ... Rezum mai jos cateva idei din articol, ca si reactiile, care nu au intarziat, din partea unor ufologi.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Febra preaderare si euforia postaderare, fiindca traim in Roma­nia, ne-au ocupat tot timpul, ca sa parafrazam o expresie a lui Mircea Badea mai mult decat memorabila.
“Trebuie sa terminam cu povestea asta, pentru ca parte din sefii de servicii de informatii au plutit peste aceste servicii“, a afirmat Basescu.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc. ... Mentionez, ca acest steag a fost folosit prima data in 1599, cand secuii au luptat alaturi de Mihai Viteazul.
De la legenda, la adevarata poveste a Titanicului (Autor : GEORGE CUSNARENCU) Au trecut peste o suta de ani de la tragedia Titanicului, o intamplare nefericita care a dus la scufundarea unui vas considerat "nescufundabil" si la pierderea a mai bine de 1.500 de vieti.
Presedintele Traian Basescu a cerut Europei sa gaseasca solutii pentru a reduce dependenta de gazul furnizat de compania ruseasca Gazprom si a criticat decizia britanicilor de a impune romanilor restrictii pe piata fortei de munca dupa aderarea la UE.
Social-democratii mehedinteni s-au intalnit sambata, in cadrul conferintei judetene, pentru a-si alege presedintele. Singurul candidat la aceasta functie a fost Adrian Duicu.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
google-analytics.com