Cautare

16307 de rezultate pentru "cat la suta au" (3.23 secunde)
Fostul ministru al Muncii a obtinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezinta 34, 85 la suta din numarul total al voturilor valabil exprimate.
Dizolvarea PDL in Miscarea lui Ungureanu, pana la locale. Soc in partid dupa ultimul sondaj CSOP Liderii PDL s-au intalnit intr-o sedinta secreta, dupa ce au aflat rezultatul ultimului sondaj de opinie elaborat de CSOP, la solicitarea partidului.
Uniunea Social-Liberala (USL) isi va lansa oficial joi, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare propus pentru perioada 2012-2016.
Produsul Intern Brut pe cap de locuitor al Romaniei, calculat la paritatea puterii de cumparare, va reprezenta in 2015 mai putin de 40% din media inregistrata la nivelul Uniunii Europene largite, se apreciaza intr-un studiu al Institutului de Studii Economice Internationale de la Viena (WIIW).
Conform Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, prima de export pentru vin a fost majorata la 80 de lei pe hectolitru, ceea ce presupune alocatii bugetare de 646.400 de lei (6,46 miliarde lei vechi) in acest an.
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a decis ieri mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 8,5%. ... Ministerul Finantelor a dat publicitatii un proiect legislativ care prevede majorarea, incepand cu 1 iulie, a accizelor la tutun, alcool, gaze si electricitate.
Patru din zece adulti americani se joaca pe calculator sau pe console, potrivit unui nou studiu realizat la cererea agentiei Associated Press si serviciului AOL. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cei mai impatimiti jucatori s-au dovedit a fi tinerii.
Cu toate ca mai este o saptamana pana la Paste, doljenii nu prea se inghesuie sa se adreseze abatoarelor autorizate.  O mogaldeata pufoasa, blanda, cu boticul plin de lapte, care zburda in iarba - cam asta e imaginea pe care o au copiii despre mielusei.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Un numar de 12.304 cadre didactice din intreaga tara vor primi de la 1 iulie un spor la salariu de 25 la suta drept gradatie de merit pentru activitatea lor, potrivit ordinului aprobat recent de Ministerul Educatiei pentru acordarea acestor premii pe anul in curs.
Inflatia in iulie si august in Romania a fost de zero la suta, lucru nemaintalnit pana acum in economia nationala, a anuntat, intr-o conferinta de presa, desfasurata duminica, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Concret, astazi, la orele diminetii, angajatii Antenei 3 au fost anuntati ca, de la inceputul lunii septembrie, salariile le vor fi diminuate cu un procent de 20 la suta.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Blizzard Entertainment a anuntat oficial, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Seul, Coreea de Sud, ca lucreaza la Starcraft 2 (Artwork trailer, Cinematic trailer, Gameplay Trailer).
Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca.
In acest sens, s-au purtat negocieri cu un constructor de automobile pentru livrarea acestor masini, in pofida pretului destul de ridicat.
Inainte de europarlamentarele din mai 2014, Crin Antonescu a anuntat netam-nesam ca va demisiona de la conducerea PNL daca partidul nu obtine cel putin 20 la suta. ... - Va mai amintiti de acel 20 la suta, procentaj asumat de Crin Antonescu inainte de europarlamentare?
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani.
google-analytics.com